Tak produnent w ze wschodu na pewno ten sam, ale przyklepują inne tylko swoje logo.
Printable View
Tak produnent w ze wschodu na pewno ten sam, ale przyklepują inne tylko swoje logo.
Ja mam od znajomego na free ori stacje multimedialną z Mitsubishi Outlandera i sie zastanawiam czy jej nie wrzucić, jeśli przyciski będą działały z kierownicy i stacja będzie ładnie grała z Bose to myślę że ją zamienię. Dwoma minusami z wymiany to: Logo startowe Mitsubishi Motors i brak wyświetlania parametrów z komputera typu spalanie itp. Natomiast stacja w odróżnieniu od fabrycznej nawigacji 159 odtwarza DVD, ma najnowsze mapy (na karcie SD) ma kabel USB który mogę ukryć w schowku, jest opcja podpięcia kamery cofania, ma większy i dotykowy wyświetlacz. Ciekawe tylko czy dało by się zmienić jakoś w niej to logo startowe...;)
Witam, a jam mam takie pytanie poniewaz mam w swojej alfie (2006r) to radio z navi nie musze sie rozpisywac o jego jakosci, tylko jak np bede mogl zmienic godzine lub powiedzmy automatyczne zamykanie drzwi chodzi o dostep do menu, poniewaz z kierownicy(menu na kierunkowskazach) nie ma dostepnych tych opcji...
Po tym jak odlaczysz oryginalna navi to te wszystkie funkcje pojawia Ci sie pomiedzy zegarami.