PS. I nie jeździj już do tego mechanika :)
Printable View
PS. I nie jeździj już do tego mechanika :)
Bedac w Szkocji kupuje u nich Alfa Romeo 156 Parts
Tanio nie jest ale zawsze oryginał i jak by co nie ma problemu z gwarancja.
podepne się pod temat bo widze że ta przepływka bywa przyczyną wielu przypadłości ... moja bella 2.0 TS przyjemnie wkreca sie do 4 tys obrotów potem jest dziwnie czuć że nie ciągnie tylko się meczy i od 5 tyś znowu czuję różnicę możliwe że to przepływomierz ?? sprawdzić to w podobny sposób jak kolega wypiąć i zrobić jazdę próbna ?? nic nie uszkodzę ? :D ... pozdrawiam
Nic nie uszkodzisz
A moze ktos sie orientuje o co chodzi jak przy obrotach 4.500-5000 wywala engine failure....
Jak podepniesz pod komputer to będziesz wiedział, bo przyczyn może być tyle co czujników w samochodzie
Juz pisalem blad P1670 a takze p0300, p0301, bledy 300 juz usuniete a dalej nic nie wiem na temat 1670
Dodam jeszcze ze po odpieciu przeplywki i przygazowaniu engine failure wywala po okolo 2500-3000 obrotow
Masz kłopot z elektroniczną przepustnicą
...witam ponownie. I odrazu wyskocze z kolejnym pytaniem w temacie przeplywka i okolice... Otoz kolega ktory tez mial AR (ale niestety strzal paska go jej pozbawil) podarowal mi swoja przeplywke i choc nie byla nigdy wymieniana to nigdy nie mial z nia problemow ,wiec wszystko wskazuje na to ze jest w pelni sprawna. Wiec czy moze mi ktos powiedziec czy wkladanie uzywanej ma jakis sens czy moze lepiej nie zawracac sobie nia glowy i poprostu kupic nowa?
Jeśli jest taka sama (czyt. ma te same numery fabryczne) to można to sprawdzić. Jeśli objawy ustaną - problem rozwiązany. Jeśli nie - szukamy dalej, nie wykluczając przepływki bo nie mamy przecież gwarancji, że ta od kumpla jest sprawna