najważniejsze żeby nie kupować oczami, zwłaszcza TI :)
Printable View
najważniejsze żeby nie kupować oczami, zwłaszcza TI :)
jo tysz :-)
a może podskocz obejrzeć autka tutaj :) http://www.alfafun.pl/
Jedyne wytłumaczenie dla wątku 159 2.0TI z 2010 roku za 3 dychy jest takie, że rozpoczął go sam sprzedający.
Ufff już oklapłem i mam dosyć na dzisiaj. Poczytałem, pooglądałem i już sam nie wiem. Może trzeba czekać na coś krajowego lub od pewnego sprzedawcy. Polecacie autka.pl będę tam zaglądał. A tutaj z ciekawości zadzwonię, jak się zbiorę w sobie i zobaczymy co Pan powie. Jakby to było na dolnym śląsku można byłoby podjechać i dokładnie się przyjrzeć.
Dzięki, że tak chętnie się wypowiadacie. Forum poczytuje już od jakiegoś czasu i widać, że panuje tutaj przyjacielska atmosfera. Na innych forach ciężko o to. :-)
Hehe, muszę Was rozczarować nie jestem sprzedającym. :-) Szukam auta, a na allegro to ten samochód nie jest najtańszy TI, więc myślałem, że jest warty uwagi. Ale po przeglądnięciu autoscout24.pl trochę uszy mi zwiędły... Ile to auto musiało kosztować za granicą, żeby je jeszcze sprzedać z zyskiem w Polsce...
O kurde dopiero zajarzyłem... http://www.alfafun.pl/ podjadę tam jutro mam 5km. :-)
zapraszam na ulice Wrocławia :) poszorujesz i to solidnie.
zapraszam do parkowania na wysokich krawężnikach, oj nosek długi pięknej Ti szybko się wyszczerbi.
19" to ogumienie na autostrady i drogi ekspresowe.
W mieście nie dość ze zniszczysz felgi itd, to nie będzie to zdrowe dla twojego kręgosłupa. Odczujesz to po latach, cudów nie ma, guma i powietrze tłumią drgania, a metal je przenosi. Na twoje plecy.
też tak sądzę:) ale zagrał sprytnie:))
Cóż, zostaje tylko re-import ;-)
Może napisz kolego ile zrobiłeś km w takim zestawie TI na 19 albo w ogóle na obniżonym zawieszeniu i feldze o niskim profilu ? Co do wysokości to TI na 19 jest bardzo zbliżona wysokością do serii na 16, poza tym jeśli jeżdzisz jak pała to wszędzie poszorujesz podwoziem i felgi zniszczysz. Tekstu o parkowania na wysokich krawężnikach nie trzeba komentować... widać inaczej nie umiesz.