-
Wózek z gondolą trzeba upychać i faktycznie jest ciężko, ale składana spacerówka (Maclaren Quest) wchodzi bez problemu w poprzek i zostaje jeszcze dużo miejsca, ale ja staram się brać miękkie torby, żeby móc upychać, ze sztywnymi walizkami zawsze jest gorzej.
-
Jakie konretnie nwymiary
Hej,
przymierzam się do kupna Giulietty Sprint 1.4 150 KM.
Odbyłam kilka jazd próbnych, jestem coraz bliżej tego zakupu, ale.... zaczęły nurtować mnie wymiary bagażnika, czy zmieści się w nim stelaż wózka, po złożeniu tylnego siedzenia domyślam się, że bez problemu, a będąc w salonie oczywiście nie wykonałam pomiarów.
Może ktoś z Was je zna lub może zmierzyć? :)
Z góry dziękuję.
-
zależy jaki stelaż (wymiary)- praktycznie do każdego kompaktu nie wejdzie- moi znajomi jeździli z wózkiem po salonach- jedyny do którego wszedł stelaż na płasko było..... Bravo.
-
-
Wg Anglików:
It's 102cm wide, 72cm deep (at it's narrowest point) and 53cm high.
-
Cytat:
Napisał
angela
66/81 cm
później zmierzę:D
-
mierzone na wysokości progu- 67 na długość(mierzone w najkrótszym miejscu) i 102-103 cm na szerokość
-
Super. Serdeczne dzięki za pomoc ;-)
-
narazie mam male doswiadczenie z wozkami (dziecko dopioro w drodze), ale kiedys przewozilem kolezanki wozek I wszedl bez wiekszego problemu.
Julke generalnie kupowalismy z mysla zeby wiekszosc wozkow weszla, gdzies tam w innym watku na forum ludzie pisali ze wchodza, to nam takie potwierdzenie wystarczylo - po prostu wybor wozkow najwyzej ograniczy sie do takich co sie mieszcza.
-
Ja w Julce woziłem dużą gondolę Balerina Eco po odpięciu kółek pakujesz cały wózek z gondolą plus małe pakunki do bagażnika b.problemu.Drugi wózek to X-Lander Move wchodzi b.problemu z kółkami a jak je odepniesz to dwie torby podróżne plus jakieś reklamówki zmieścisz.Ja bynajmniej nie miałem problemu z pakowaniem 2 dorosłych i dziecko na 10 dni