Owszem zmieniaja sie na inne modele i te wlasnie podobno zostaly sciagniete i zalozone. Problem polega wlasnie na tym, ze te "nowe" to nie sa juz modele z przyciemnionym wnetrzem, tylko klasyczne bi-ksenony.
Printable View
Owszem zmieniaja sie na inne modele i te wlasnie podobno zostaly sciagniete i zalozone. Problem polega wlasnie na tym, ze te "nowe" to nie sa juz modele z przyciemnionym wnetrzem, tylko klasyczne bi-ksenony.
Kontaktuj się z działem obsługi klienta FAP. Najpierw telefonicznie przedstaw sytuację i opisz ze szczegółami, a następnie potwierdź ją mailowo, abyś miał potwierdzenie. Dział obsługi klienta z pewnością zaczerpnie odpowiedniej wiedzy dot. przedmiotowych reflektorów od kolegów z Aftersalesu i zapewne dostaniesz konkretną odpowiedź.
Heh, nie powiem ile h spedzilem rozmawiajac juz z infolinia. Ostatnia wersja, ktora jest mi przedstawiana (wersja kierownika dzialu czesci, gdzie auto stoi) jest taka, ze nowa partia tych reflektorow jest jasniejsza (numer z nalepki sie zgadza). Jest tylko kilka szczegolow, mianowicie tego, ze slysze, ze samochody z ciemnymi swiatlami wygladajacymi jak kiedys ciagle wyjezdzaja z salonu. Opisalem to w kolejnym mailu na infolinie, wszyscy poki co reaguja tam automatycznie, przyjmuja tlumaczenia ASO i musze kilkakrotnie tlumaczyc, gdzie jest klopot. Obecne wyjasnienie mnie nie przekonuje, predzej wierze w niewlasciwe ometkowanie jakiejs partii reflektorow lub czyjes przekrety :)
Tutaj porownanie po i przed:
https://mail.google.com/mail/u/0/?ui...39e0&zw&atsh=1
Jak dla mnie to co jest zamocowane to dokladnie standardowe ksenony, ale moze ktos sie wypowie, kto ma Julke z ksenonami bez pakietu Sport?
Problem mam w tym, ze musze auto odebrac w tym tygodniu i pomimo tego, ze mozna je odebrac z zastrzezeniami itp, to wiem, ze walka bedzie jeszcze ciezsza, zeby zostaly swiatla wymienione na identyczne z pierwotnymi.
Zdjęcia nie widać niestety.