-
Da się.
Problem z Twoimi światłami jest taki jak zwykle. Trzeba zregenerować odbłyśniki. Wtedy i biksenon docenisz. Oczywiście poza tym można też zmienić aby drogowe H1 włączały się z biksenonem.
Ja regeneruję światła. Ostatnio też po FL. Inne przeróbki też robię na życzenie.
-
myślałem już o regeneracji lecz na razie nie mam czasu, da się - domyślam się , ale coś wiecej? jak?
-
Jak to jak. No proste jak budowa cepa. Odpowiednio przepinasz i łączysz kable w lampie. Po FL wszystko jest w środku. Na zewnątrz chyba nie zwojujesz za wiele.
-
Ja zmieniłem sobie te światła na dzienne żeby nie oszpecać czymś dołożonym. Założyłem ledowe żaróweczki poprzepinałem parę kabelków i działa jak trzeba :-)
-
Piotr , zrobiłeś tak, że tylko te h1 Ci się palą ?
-
Obejzalem sobie przed chwila bebechy lampy i żeby było jak chcesz to trzeba w środek przekaźnik wstawić i bedzie w deche :)
-
a czy przypadkiem nie wystarczy przewód od świateł ''mrugaczy'' z kostki koło stacyjki podłączyć do przewodu długich?
-
Nie możesz zrobić zwykłego mostka bo jak będziesz chciał mrugnąć przy wyłączonych mijania to Ci żarniki będą startować. A tak nie może być. Mają Ci H1 świecić z długim biksenonem ale nie może odpalać ksenon jak chcesz mrugnąć
-
a możesz podpowiedzieć gdzie wstawić przekaźnik bo średnio to kojarzę
-
Gdzie? Pytasz o fizyczną lokalizację czy elektryczne podłączenie?
Gdzie fizycznie wstawisz to obojętne. Choć ja bym to zabudował w lampie.
Elektrycznie to podłączasz na cewkę przekaźnika wzbudzenie z drogowych ksenonowych (np z zasilania cewki elektromagnesu przysłony) a pod styki dajesz zasilanie H1. I to w sumie wszystko :)