Podepne sie pod temat z pytaniem-czy to normalne ze na zamkniętej centralne nie mogę osobno otworzyc bagażnika z kluczyka?dopiero jak otworze auto to mogę i bagażnik...pytam dlatego ze w poprzedniej działało to inaczej
Printable View
Podepne sie pod temat z pytaniem-czy to normalne ze na zamkniętej centralne nie mogę osobno otworzyc bagażnika z kluczyka?dopiero jak otworze auto to mogę i bagażnik...pytam dlatego ze w poprzedniej działało to inaczej
U mnie też tak jest
Za błędy winić Tapatalk i operatora MB526
Tylko dlaczego tak jest skoro w poprzedniej mogłem otwierać bagażnik na zamkniętym aucie...
W FL coś pozmieniali, tak samo nie zamkniesz drzwi z centralnego jak bagażnik jest otwarty.
Błąd
Podepnę się pod temat.
Mam problem z tylnym prawym zamkiem, nie raguje na zamykanie z przycisku na konsoli a nie też z na pilota, reszta zamków wydaję się działać z przycisku na konsoli.
Z kluczyka niby dzialaja tez ale przez ten jeden nie dzialajacy, zamki pozostałych zamykają się i otwierają od razu, po chwili wszystko zaczyna świrować, nie ma reakcji na kluczyk ani na przycisk na konsoli. Kierunki mrugają, przekażnik za akumulatorem stuka i nic się nie dzieje.
Wymieniłem prawy tylny zamek na używkę, 3 razy zadziałał z pozostałym po czym jest to samo co na wcześniejszym, brak reakcji.
Przekaźnik za akumulatorem wymieniłem na inny z auta w którym nie było problemów z centralnym.
O co może chodzić.
--
Pozdr.
Hubert
Sprawdź zamek na krótko podając napięcie. Może masz problem z wiązką.