Masz nawet w how to film. A rozkręcenie icka to kilka śrubek. Nic Cię to nie kosztuje a nóż coś znajdziesz. Może coś nie kontaktuje, zakurzone czy cholera go wie. Albo znajdziesz gdzieś okopconego scalaka.
Printable View
Masz nawet w how to film. A rozkręcenie icka to kilka śrubek. Nic Cię to nie kosztuje a nóż coś znajdziesz. Może coś nie kontaktuje, zakurzone czy cholera go wie. Albo znajdziesz gdzieś okopconego scalaka.
Degradacja elementów elektronicznych - w skrócie sypie się procek i współpracujące z nim epromy.
Czasem przyczyną jest stabilizator napięcia.
Jeżeli procek to na pewno zmiana icka. Ale może nie bedzie tak zle :)
Mi ICS nie pamieta ustawien basu i sopranu po wyjęciu kluczyka na 10 min , podobno jakiś układ do wymiany ale juz sie przyzwyczaiłem :)
Używany ICS chyba nie będzie jakos szczególnie drogi. No mam nadzieje ze nie będę musial sie w to bawić...wczoraj przez jakiś czas dzialalo mi normalnie...
Jeżeli to procesor to wymiana przekroczy wartość ICS (o ile znajdziesz w ogóle takiego Siemensa) i taniej wyjdzie wymiana całego grata. Z pamięcią będzie łatwiej, ale i tak nie obejdzie się bez stacji na gorące powietrze.
Najpierw to wyciągnij i obejrzyj, bo może po prostu nagrzewnica Ci pociekła.
Przecież zrobiłem manuala. Robiąc to na świeżaka ogarniesz w jedno popołudnie bez rozpinania klimy. A zrób to natychmiast bo możesz żałować.