zmień pracę, weź kredyt...
Printable View
zmień pracę, weź kredyt...
tak samo szkoda patrzeć jak się lipę wsadza do auta
Pssss TRW to lipa i loteria na rynku... miesiąc temu właśnie wywaliłem roczny wahacz TRW i wsadziłem VEME teraz faza testów na wytrzymałość :) jeśli TRW takie dobre to czemu licho co 10kkm wytrzymał?? baa żeby było śmiesznie na drugiej stronie został stary wahacz co go nie wymieniałem od zakupu na którym zrobiłem prawie 50kkm + to co we Francji i po takim przebiegu sworzeń miał się dobrze... po co płacić 220zł za TRW który wytrzymuje rok lub ok 10kkm jak ja dostałem Veme za 108zł w ASO i w cenie TRW mam 2 nowe wahacze VEMY... aby poliuretan przełożyłem i tyle zobaczymy jak długo...
ja doszedłem do wniosku że TRW nie warto zobaczymy jak Vema wytrzyma... jak padnie szybko chyba postawie na oryginał za 360zł sztuka i ch.j mnie strzeli jak się szybko posypie ;P
a i rok gwarancji więc za rok zrobię oględziny i bede najwyżej reklamował
co prawda na Alledrogo z jakiegoś sklepu i liczę się z tym że może trafiłem na podróbę... ale jest wielu użytkowników którzy mieli tak samo a kupowali w markowych sklepach
Trzeba było odrazu kupić TRW a nie teraz płakać że po roku Vema się rozsypała.
Znowu zaoszczędzisz i znów za rok albo i szybciej będzie płacz. W Alfach na zawieszeniu sie nie oszczędza bo potem są takie jazdy.
Strongflexa nie polecam z swojej strony przynajmniej aktualnego. Niestety jakość mocno spadła.. U mnie gumy przedniego stabilizatora po 10 tys km są do wymiany niestety a jeżdżę po dobrych równych drogach.
a na stabilizatorze farby czasami nie miałeś wytartej?