raczej jednookiego pitbulaCytat:
Napisał Sysio166
Printable View
raczej jednookiego pitbulaCytat:
Napisał Sysio166
Mysle ,ze zostanie przy alfce !
Ladniejszych aut od naszych to chopaki nie ma,hihihi :lol: :lol: :lol:
tak na marginesie..... OT male.
wiecie, co oznacza skrot KIA?
Kup Inne Auto!
:lol: :lol: :lol:
Dobre
A tak na marginesie to 147 bylaby fajna co nie?
http://cgi.ebay.de/alfa-romeo-147_W0...QQcmdZViewItem
Witam wszystkich serdecznie!! Myśle że zostane przy Alfach :!: , poprostu mają coś takiego w sobie co mnie kręci :D A dlaczego polecacie mi Alfe 147, są najlepsze? Mnie sie podoba bardziej 156 i niekture 166. Może dlatedo że ich jest więcej w kraju :wink: A może te 156 są do bani ? Jakiej marki są silniki w Alfach, i czy tak w ogule są wytrzymałe?
Przejedz sie troszke i zobaczysz czy sa do bani...
Niektore 166 - czyli pewnie te po FL, a taka juz co nieco kosztuje :)
147 czy 156 - zalezy jakie masz wymagania, jedni wola male autka, inni chca/musza miec limuzyne.
Najlepsza nowa Alfa to 8C... :twisted:
Gadaja, ze wlosi robia silniki do bani, ale jesli chcesz miec w aucie cos dzikiego, ale nie na tyle, zeby dalo sie tym jezdzic to powiesz ze niemcy robia silniki do betoniarek, a prawdziwe auto to Alfa Romeo :P
To teraz zostało mi tylko szukać jakąś przepiękną Alfe :D Ciekawe czy znajde coś, co spełni moje wymagania 8)
Polecam 156 Sportwagon . Ja mam taka z silnikiem 2.4 JTD, 140 KM, 304 Nm. 5-o latka.
Fajnie przyspiesza a silnik jest maloawaryjny. To chyba jedyny samochod kombi ktory nie stracil na urodzie, a moze nawet ladniejszy od berliny ( kwestia gustu) w kazdym badz razie praktyczny. No i ta frajda z jazdy gdzie zaden inny samochod z landu ci nie da takiej satysfakcji.
Niedawno kupiłem 156 2.0 ts. Polecam . Super wozek , pewne prowadzenie i spalanie ujdzie.Polecam. Wszyscy się gapią
Witam :!: W sobote kupiłem Alfe 156 1,9 JTD, czarną :D naprawde fajne autko!! Pełna opcja bez nawigacji. A wie ktoś gdzie kasuje sie ten licznik co pokazuje ile km jest przejechane na 1 baku paliwa ( ten pod tym głównym licznikiem) Bo jakoś nie umie go skasować!