nie :-)
bo znowu bedzie na mnie :-)
Printable View
W sobotę i ja bym podjechał .Niestety fakt że jest się zwykłym Kowalskim i będzie się po wyjeździe urlopowym nie pozwoli mi przyjechać na kilka dni .Żonę mogę zostawić u cioci w Katowicach ( już nawet ją przekonałem) i przyjechać .Pytanie - czy jest możliwość postawienia pozostałych ( jednodniowych) Alf na terenie zlotu , czy jednak trzeba auta zostawić za furtką i wejść jako "cywil" z miasta ? Oczywiście jeśli trzeba nie widzę problemu aby opłacić wstęp,wjazd i inne opłaty za 1 dzień pobytu.Z chęcią wjechałbym także na hamownię,bo będę świeżo po chipie.AA myślę że czym więcej Alf - tym lepiej - nie prawdaż?
Nic niechce gadac ale pytan wiele a odpowiedzi czy mozna przyjechac zobaczyć odwiedzić prosiłbym o jakas odpowiedz.Bocian albo zróbmy tak przyjade auto gdzues zostawie jakas flaszke wypijemy u moze w koncy do jakiegos ladu dojedziemy
Przyjechać każdy może .
Co do wjazdu na teren zlotu- to zależy czy będzie miejsce na parkingu:).
W sprawie hamowni dopisywać się w tym temacie
http://www.forum.alfaholicy.org/ogol...ml#post1656124
Co do gadzietów zlotowych .
Tu trochę jest trudniejsza sprawa.
Nie znamy jeszcze składu ,,pakietu zlotowego,,no i jego ceny.
Na pewno najdroższą częścią będą koszulki zlotowe.
Dajcie nam jeszcze z tydzień czasu i będziemy coś wiedzieć więcej.
Czekamy z niecierpliwością:) Jeśli na hamownie mogą dopisać się też Ci którzy przyjeżdżają na sobote to jestem chętny:)
Jak ktoś ma namiar na tani i bliski nocleg to podrzucajcie bo ja na bank będę ale ze względu na ślub znajomych muszę się zwinąć wcześniej.
poszukaj w Podlesicach - tam maja kilka miejsc z noclegami
Ja też się podpinam pod pytanie, co prawda zastanawiam się jeszcze nad tym czy indywidualnie nie zarezerwować sobie pokoju w hotelu ale jeżeli była by opcja przyjazdy chociaż na jeden dzień i zdobycia zlotowych gadżetów to piszcie mnie na listę i podajcie komu, gdzie i ile kasy płacić!
najlepiej to zadzwonić do ośrodka i zapytać o miejsca hotelowe.. na bank jakieś mają :)