Bo skoro wszystko inne działało to myślałem że nie ma to związku za bardzo... Mój błąd...
A sterownik wybieram taki który mi wyświetla po skanowaniu. Zresztą mam tylko dwa do wyboru i z tym drugim nie łączy w ogóle...
Printable View
Bo skoro wszystko inne działało to myślałem że nie ma to związku za bardzo... Mój błąd...
A sterownik wybieram taki który mi wyświetla po skanowaniu. Zresztą mam tylko dwa do wyboru i z tym drugim nie łączy w ogóle...
No to masz stary typ termostatu na południowe kraje, gdzie temperatura pełnego otwarcia jest przy 82°. Nowy typ ma temperature pełnego otwarcia 88°.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Dzięki za info.
Dopadł mnie kolejny problem, a nie chcę noego tematu zakładać... Dzisiaj temperatura skoczyła jakimś cudem do 90 st. na liczniku, a nwet trochę te 90 st. przekroczyła i zauważyłem też jakiś szary dymek z silnika z okolic rozrządu... Dodam, że nie chciało lecieć również ciepłe powietrze w kabinie, po ustawieniu na klimie 26 st. leciało cały czas chłodne.
Nie wiesz co to tym razem może być? Przyznam ze zaniepokoił mnie ten dym...
Pozdrawiam :)
Pompa wody albo uszczelka/głowica.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Właśnie byłem zawieźć Alfę do mechanika i też mówił że możliwe że pompa wody. A ona jest napędzana paskiem od rozrządu?
jaboleq, dzięki za wszystkie odpowiedzi :)