-
lata jak żyd po pustym sklepie :)
- - - Updated - - -
Ogólnie ciężko mi robić cokolwiek przed blokiem bez jakichkolwiek narzędzi. Zastanawiam się czy jechać do mojej miejscowości, bo tam mam wszystko co potrzebuje, łącznie z kanałem. Tylko czy AR da radę przejechać tylko na 2 biegu 50 km
- - - Updated - - -
dam156sw a jak wybierakiem wbić bieg? Odkręcić korek wlewu oleju do skrzyni i tam śrubokrętem?
-
A więc stawiałbym na wyrwana linkę od zmiany biegów z przegubu lub wyskoczyła z kulki na wybieraku.
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
-
Nie. Wybierak to element na skrzyni biegów do którego są przykrecone linki od drążka
Bieg wbijesz normalnie ręką.
-
ok, w takim razie pod blokiem nic nie zdziałam. dam156SW jak myślisz dam radę przejechać na 2 biegu 50 km? czy może to w jakiś sposób zaszkodzić ar? czy lepiej laweta?
-
Czemu miałbys nie przejechac, kilka przerw byś zrobił i bys dojechał, ale w czasie i paliwowo jak to bedzie wygladac ?
-
W takim dystansie na dwojce będziesz jechał dość długo więc nie wiem czy to się opłaci patrząc jeszcze na zużycie paliwa. Jak jej nie zagotujesz to jej nic nie będzie:)
-
Czas jest, a AR w gazie więc duże koszty nie będą
-
Nie wiem czemu pod blokiem nic nie zrobisz? Co za problem wyjąć aku i podstawę aku by dostać się do wybieraka. Klucz 10, 13 i działasz.
-
To jedz, tylko uwazaj zeby nie zagotowac, tym bardziej, ze to gaz. A nie da rady jej czymś holnąć ?
-
Ten wybierak to się wodzik nazywa ... miałem ten sam problem w piątek... Tyle ,że ja straciłem wszystkie biegi.... sprawa banalna do ogarnięcia ... Tylko największy problem to jest gdzie to nowe dostać ... bo w ASO można kupić tylko komplet z linkami za 1000 zł ...