Przeczyść styki od tej żarówki a najlepiej od wszystkich bo śniedzieją(wtyczka i gniazdo) i po CAN(sieć) komputer odczytuje to jako spaloną żarówkę (zbyt duża rezystancja), miałem to samo z tyłu po przeczyszczeniu spokój
Printable View
Przeczyść styki od tej żarówki a najlepiej od wszystkich bo śniedzieją(wtyczka i gniazdo) i po CAN(sieć) komputer odczytuje to jako spaloną żarówkę (zbyt duża rezystancja), miałem to samo z tyłu po przeczyszczeniu spokój
Z tego co słyszałem błędy wywala tylko od tylnych żarówek.
Nie.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Panowie jak ktoś tylko słyszał a nie wie to ciiiiiiicho szaaaa!
Kolega od tematu - sprawdź bezpieczniki od postojowych bo masz coś nie tak.
Wysłane z mojego GT-I9300
Z tego co się orientuję z przodu błąd jest tylko z postojowych.
Dziś wymieniałem żarówki z mijania bo jedna była spalona i brak błędu.
Wysłane z mojego P6-U06
Ale wy się teorie snujecie o tym co jest w instrukcji podane.
Wysłane z mojego GT-I9300
Padło hasło "instrukcja". Więc tradycyjnie teraz powinny pójść prośby o przesłanie na maila... mimo, że Bociek tradycyjnie wklei link do strony producenta, gdzie można pobrać... ale ludzie dalej będą podawać swoje maile.... I tak w kółko od lat. :)
Wybaczcie za OT
Ok. Temat do zamkniecia. Niby sie swiecily wszystkie zarowki, ale dla pewnosci poodczepialem i pozakladalem na nowo i wszystko dziala jak nalezy. No i pomeczylem sie troche, aby kluczyk w polozenie PARK przekrecic, no i idzie teraz juz lepiej, chyba przez 10 lat nikt go nie uzywal, stad byly problemy, ale teraz idzie jak trzeba. Wiec temat z mojej strony do zamkniecia :)