-
dareme89 moze i masz racje. Ja jak narazie robilem tylko zawieche + amory + skrzynie wkladalem i plyny i hamulce. A z tym ze 1 dzien pozniej dostajesz auto to nie wiem. bo mi zawsze mowi "zadzonie odrazu jak bedzie gotowa alfa" ;]
Jak sie jedzie na bezrzecze tez jest wlasnie ostatnio zauwazylem. W sumie ceny normalne bo popytalem ( bo mam tutaj najblizej) Ale jeszcze tam nie robilem :P
EDIT:
A jesli chodzi o alfe 145! To moj kolega robi ( jego ojcec ma warsztat, ale alfy Ci nie wezmie :D) On sam rozebral chyba z 4 145tki przekladal silnik cala elektryke robil i ogolnie Alfy robi ludzia.
Warsztat na ul.Szerokiej (krzekowo) Marcin Gniadzik
przed ta nowa droga dolaczona do Taczaka.
-
Wiesz masz racje ale ja nie cche zeby mi mowil ze zadzowni jak bedzie gotowa bo musze wiedziec czy to jeden,. 2 czy 3 dni, a on zawsze mowi ze w poniedzialek rano bedzie a jest we wtorek po poludniu alb pozniej :) bez przesady ze nie wie ile sie cos robi, szczegolnie ze nie byly to jakies duze roboty :)
-
ja robiłem swoja na weleckiej kilka razy i niemam zastrzezeń. ale teraz jezdze na Dołuje do mojego znajomego bo własnie otwożył warsztat, pracował wczesnie w servisie w niemczech, bardzo konkretny koleś i daje nawet na swoja robote gwarancje a dotego wogule niezdziera.np wymiana sprzęgła od 200 do 300 zł. gdzie kiedys wymienialem u innego mechanika i mi policzył 500
-
W tych Dołujach to który to konkretnie warsztat?
Jeżdżę tamtędy codziennie i kojażę jakieś dwa przy głównej ulicy - ale mogę się mylić.
Gdybyś mógł jakoś nakierować...
-
..KUBAS... ja właśnie mieszkam w Zdrojach a nie orientuje się w który miejscu jest ten koleś ma warsztat...a chętnie bym podjechał do niego popytać o parę rzeczy...
-
Kolego lecisz od ronda w strone podjuch, dojeżdzasz do swiatełek przed szkołą po prawej stronie dajesz w prawo jakies 200m po lewej mańce jest ten warsztat, ostatnio sprzedał naszemu koledze z forum ponoc dwie sztuki AR 75 :) wiem ze często grzebał w tych starszych modelach, ale zapewne zapytac pogadac zawsze można :)
-
Wielkie Dzięki......jak tylko znajdę chwile to podjadę....
-
Kubas, nie ponoć tylko sprzedał ale nieważne... tylko czasem jak pojedziecie do bartka nie chwalcie się że znacie kogoś z Gryfina :), kolega Kubasa kupił od niego 75 a później ją zezłomował heheh ... ja polecam welecką chociaż tak naprawdę to ciężko o bardzo dobrego mechanika znającego się na AR... każdy tam będzie pod jakimś kątem słaby ...
-
Pikero juz nie przesadzaj.. bo ten koles jest z Podjuch a nie z Gryfina hehehe :)
-
kolego lucas w dołujach na czarnym tle nazwa PARK AUTO. dzisiaj tam bylem wymieniłem olej filtr oleju paliwa powietrza nabilem klime z olejem do sprezarki i zaplacilem 415 zł