Coś tam ktoś ratował, ale nie wiem czy coś pomogło, zazwyczaj lepiej kupić bez nerwów identyczny sprawny z takimi samymi numerami. Pozdrawiam
Printable View
Coś tam ktoś ratował, ale nie wiem czy coś pomogło, zazwyczaj lepiej kupić bez nerwów identyczny sprawny z takimi samymi numerami. Pozdrawiam
No nic, będę musiał 240km bez kierunków przejechać :D Dzięki wszystkim za pomoc i rady :)
Ktoś wie co to za biała wtyczka co sobie wisi? Znalazłem ja po rozebraniu boczku przy nogach pasażera.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=179325&stc=1
Wymieniłem moduł i dalej jest to samo. Także pomocy:) Czy przerywacz (ten dźwięk) jest w module czy innym miejscu? Bo na ucho nie mogę zlokalizować, mam jakby wrażenie ze dźwięk zza licznika dochodzi.
A że tak zapytam bo wszyscy się skierowali w stronę modułu a przekaźnik sprawdziłeś??
Moduł sprawdzony, przekaźnik tez. Ogólnie jestem ślepy i jednak bezpiecznik był przepalony...(wstyd)
Najpierw żarówki z przodu i w nadkolach do wymiany a przy okazji czyszczenie styków. Jak powróci zwarcie to miernik w dłoń i lecisz z sprawdzaniem. Danus Cię naprowadzi :)
Żarówki zmienione nie tak dawno :) A ktoś wie co ta wtyczka sobie luzem na zdjęciu wyżej?