Paweł365 po wrzuceniu wstecznego nie ma żadnego piknięcia i czujniki parkowania też nie działają może coś mi się właśnie z głośniczkiem stało i muszę to sprawdzić.
Szkodnik proszę dosyć płaczu :) dziękuje.
Printable View
Paweł365 po wrzuceniu wstecznego nie ma żadnego piknięcia i czujniki parkowania też nie działają może coś mi się właśnie z głośniczkiem stało i muszę to sprawdzić.
Szkodnik proszę dosyć płaczu :) dziękuje.
to nie płacz,sam sobie takie podejscie do ciebie zafundowałes:)i dalej brniesz z tekstam na poziomie gimnazjum
A pali ci się światło wstecznego? Najprościej to zdjąć boczek i sprawdzić po wrzuceniu wstecznego czy pojawia się napięcie na buzzerze, a bez rozbierania to zrób jeszcze tak stan w cichym miejscu, włącz zapłon, daj wsteczny usiądź na tylnej kanapie po lewej stronie, przyłóż ucho do boczku i posłuchaj czy nie pika bardzo bardzo cicho. U mnie tak było dało cie wyłapać ciche pikanie, koszt głośniczka 10 zł
Szkodnik i teraz takie pytanie skoro tak o mnie myślisz to po co w ogóle wchodzisz w temat przecież jest napisane Filip516 nie szkoda Ci czasu ;)?
Pawel365 światło cofania mi działa wielkie dzięki za pomoc rano sprawdze może u mnie będzie ten sam problem :D
wole uprzedzic innych jak ich testujesz
ok order za to też chcesz :D?
@szkodnik - szkoda Twojego czasu, Filip nie załapał o co chodziło jak napisałem w tamtym temacie o scudetto i nadal nie kuma :(
@filip516 - zrozum prosze, bez niepotrzebnej złośliwości, że takie zagrania jak w temacie o scudetto powoduja potem takie a nie inne reakcje. Każdy z nas, forumowiczów, stara się pomóc innym kiedy tego potrzebują. Niestety wymaga to poświęcenia własnego czasu, którego nikt nie ma w nadmiarze. Czasem starając się pomóc szukasz dla kogoś czegoś po google'ach , czasem w Eperze. Ja na przykład myśląc, że naprawdę potrzebujesz sprawdziłem numery części (scudetto) w Eperze dla paru modeli, bo chociaż byłem przekonany , że GT to tylko GT to nie chciałem Ci pisać bez 100% pewności. I zastanów się jak się potem czułem jak napisałeś, że "aaa, tak dla jaj zapytałem bo miałem kaprys wiedzieć" - bo ja akurat tak odebrałem Twoją intencję.
Nie wiem czy zrozumiesz czy nie. Jeśli nie - więcej nic nie napiszę w Twoich tematach gdyż najwidoczniej:
1. sobie tego nie życzysz
2. nie karmię trolli :/
wracając do tamtego tematu założyłem temat bo potrzebowałem atrapy lecz przez dłuższy czas się nikt nie odezwał po za REIJO-AR155 dlatego też zakupiłem wtedy nową atrapę po 4 dniach, potem dostałem więcej odpowiedzi ale i tak było już za późno.
hehe kto bogatemu zabroni:)))))))))),potem wolał naskoczyc na nas niz przyznacz ze przepłacił:))310 plus 12zł wysyłka tyle by cie kosztowała nowa:)))))
"zakupiłem" kupiłem kompletny zderzak tylko z pękniętą osłoną lecz dogadałem się ze sprzedającym ze krate ma mi dac nowa lub w dobrym stanie, przez długi czas sie nie odzywał i myślałem ze nigdy jej nie zobaczę lecz właśnie po paru dniach po założeniu tamtego tematu zadzwonił ze ma nowa krate koszt jakieś 30 zł bo za paliwo.