Przeczytał byś instrukcję to byś wiedział :p
Napisane z komóreczki!
Printable View
Przeczytał byś instrukcję to byś wiedział :p
Napisane z komóreczki!
Biorąc to na logikę swiatla mijania powinieneś zauważyć ze nie świecą...
U mnie ostatnio pojawił sie taki problem, (alfa kupiona 2tyg temu) komunikat na wyświetlaczu że padło światło. I rzeczywiście postojówka przednia lewa padła. Po czym odpalilem auto, i nagle pokazało mi że sie nie świeci mi żarówka od podświetlenia tablicy rej z tyłu, i rzeczywiście nie działa, choć dzień wcześniej było ok. I tak ciągle komunikaty na zmiane ale najlepsze jest to że na następny dzień postojowa jak i tylnia żarówka świeciły, a komunikat cały czas się wyświetla co jakiś czas.
Och panie wszystko przed Tobą, módl się żeby tylko takie problemy Cię dręczyły. :D Żart oczywiście, 159 jest świetnym autem i naprawdę mało awaryjnym. Masz zasmarowane, brudne lub po rozginane styki w kostkach powyższych żarówek. Kup sobie wszystkie nowe i uczciwej firmy, otwórz piwo, papier ścierny byle bardzo drobny do czyszczenia styków w drugiej ręce. Jakiś kontakt spray też się przyda. Czyścisz i jedziesz śmiało ku lepszej przyszłości i zazdrości sąsiada.
Oo nie. Takiej opcji nie przewiduje. Alfa jest zbyt piękna i za bardzo mnie przemawia by pozbywać się jej przez byle jakie błahostki :D
Skasuje błędy i jeśli to nie pomoże, zastosuje się do porady kolegi Moyset i wstawie Belle do garażu, otworze piwko i zaczne sie bawić z papierkiem i żarówkami.
Dzięki i pozdro ;)