Ja nie mam ciekawego doświadczenia z trw.Kiedyś miałem 2 komplety w skodzie i piszczały.Założyłem kpl.ATE i nie wiem co to są problemy z hamowaniem już 4 lata.Może oni i dobre zawieszenia robią,ale hamulce nie bardzo im wychodzą.
Printable View
Ja nie mam ciekawego doświadczenia z trw.Kiedyś miałem 2 komplety w skodzie i piszczały.Założyłem kpl.ATE i nie wiem co to są problemy z hamowaniem już 4 lata.Może oni i dobre zawieszenia robią,ale hamulce nie bardzo im wychodzą.
Ja mam przód cały trw i nic nie piszczy. Także reguły nie ma.
Gonzo, ale chodzi o przód, ale dokładnie reguły nie ma. W poprzedniej Alfie miałem z tyłu TRW, jak się jeździło bardzo spokojnie bez hamowania z większych prędkości było ok, jeśli się hamowalo z większych prędkości to klocki się szklily i było trzeba KE szlifowac i tak w kółko... Założyłem inne i było ok, podam firmę jak wrócę do domu mam gdzieś kartonik.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
To i jak wrzuce swoje 3 grosze:sarcastic:
U mnie z kolei od 6 lat z tyłu siedza klocki TRW i oryginalne tarcze jeszcze z logo AR i nic nei piszczy :sarcastic:
sa juz na wykończeniu i w tym roku wpadną nowe. I nie wiem czy tez TRw nei zapodac.
Z przodu z kolei mam zmienione zaciski na brembo i z tymi zaciskami dostalem ladne w zasadzie nowe klocki. Firmy nei pamiętam ale to jakies tanie zamienniki sa. BNapewno nic markowego i tez nei piszczy.
Takze wychodzi na to ze wina jest w zaciskach gdzies.
Ja mam tylne po regeneracji ze 2 lata temu- tloczki nowe itp, linki nowe i dziala ladnie.