Od 3.000 zł do 20.000 zł - w zależności od stanu i determinacji kupca.
Printable View
Od 3.000 zł do 20.000 zł - w zależności od stanu i determinacji kupca.
Kolego, ta alfa też mi się podoba. Dodatkowym problemem oprócz odległości jest fakt, że Serbia nie jest w Unii, a więc do zakupu dojdzie pewnie 10 procent cła. Dodatkowo cała procedura celna wydaje się problematyczna. Odprawę trzeba byłoby zrobić już w pierwszym kraju Unii. W żadnym razie nie zniechęcam
Pytałem przez komunikator serbskiego właściciela o parę kwestii. Oto co mi napisał:
You can see on the video all bad parts of the body, flor is in good condition. Sun roof is original.
I can drive alfa 1000 km whitout troubles. I have cars licens and engine papers. Upgrades> lancia thema disk brakes 280mm, 4pot calipers from volvo 240. Engin run perfect since day one, no trouble at all. I drive maximum speed 220kmh, 0>100 6,3 sec.
Zwłaszcza 6 sekund bardzo mnie urzekło... Niestety karoseria do totalnej odbudowy. tu jest filmik https://www.youtube.com/watch?v=v-kftbDsIkc. Na głowie mam jeszcze inne niedokończone rzeczy. Może jeszcze bym się wahał, ale do Serbii potrzebny jest paszport, a mój się skończył...
od chyba lata 2010r wystarczy dowod wg mojej wiedzy
chyba ze cos pozmieniali znowu
Potwierdzam, byłem w Serbii 4 razy w zeszłym roku - bez problemów wjedziesz na dowód.
Witam!
Trochę sponiewierana ta Alfa z tego co widać na filmiku. A do tego dużo przeróbek pod maską. Jak widzę filtr stożkowy w takim aucie to aż nóż w kieszeni się otwiera.
Z blacharką też będzie dużo roboty. Nie lepiej poszukać coś za większe pieniądze a w lepszym, orginalnym stanie???