Ale masz wyczucie czasu :) a ja właśnie Ciebie szukałem w temacie ostatniego zlotu bo chciałem PW napisać :sarcastic: dobrze że nie muszę Was namawiać :P
Printable View
Ale masz wyczucie czasu :) a ja właśnie Ciebie szukałem w temacie ostatniego zlotu bo chciałem PW napisać :sarcastic: dobrze że nie muszę Was namawiać :P
Bede pewnie i w tym roku. Skoro nie ma juz lozek malzenskich to poprosze pokoj z dwoma lozkami.
Co to jest widok na dach i czym sie rozni od widoku nie na dach :)
Jak co roku pytanie zagadka...czy mozemy zabrac Chilli? :)
Pokoje są na pierwszym piętrze. Jak patrzysz przez okno to widzisz na dole dach. Jakby były drzwi balkonowe to byś mógł na niego wyjść i sobie połazić (prawie płaski). O to chodzi. Nie oglądałem wszystkich pokoi. Tylko raptem z 5-7. Właśnie tych małych dwu, trzy osobowych. Na zdjęciach są te największe pokoje ale wystrój i "jakość" jest wszędzie ta sama.
Odnośnie psów to nie ma problemu, można zabierać.
Ok. Bardzo prosze o dopisanie na liste.
Produkcja nalewatorow w toku...moze tez bedzie cos specjalnego dla 4-tego w konkurcie...w sesie procentowego :)
Ha ha ha ....... wręcz oplułam kompa jak przeczytałam ".....produkcja nalewatorów ....." DOBRE :edziahaha:
A w szczególności ,że będzie to jak by nie było jubileuszowy zlot !!!!
Hej. Proszę o rezerwację pokoju typ 7 :) Pozdrawiam całą ekipę ze zlotu 2015. Do miłego zobaczenia w czerwcu :) Kasia
Danus ktos Ci sie wlamal na konto ;)
Hejka wszystkim
Jako że nasz wspaniały moderator zablokował mi konto musiałem założyć kolejne przez ten temat :) Marek dla mnie pokój nr.5 jeśli można do niego dołożyć łóżeczko turystyczne dla najmłodszego skrzata. Jeśli nie to proszę o info.
A czy w tym stawie który jest na zdjęciach będzie można popływać jakąś łódką albo kajakiem??
I jeszcze jedno pytanko Marek czy to jest już taka cena żebyś nie musiał jak co roku dokładać z własnej kieszeni czy powinniśmy dopłacić po parę złociszy żebyś nie musiał się martwić.
Endrjus u mnie też już się "kisi" w słoju Dostaniesz na zlocie do degustacji i oceny :) W sumie to dla wszystkich powinno starczyć na spróbe :)