Obojętnie jakie radio założysz nie osiągniesz "efektu" z filmiku...A różnica pomiędzy serią a radiem nie "ori" jest zauważalna... nawet dla laika.
Printable View
Obojętnie jakie radio założysz nie osiągniesz "efektu" z filmiku...A różnica pomiędzy serią a radiem nie "ori" jest zauważalna... nawet dla laika.
Dzięki za wszystkie odp, na 99% wpadnie radio Sony to z linku. tylko jeszcze pytanie jakiej dokładnie przejściówki będę potrzebował do tego radia??
Wg mnie nie będziesz potrzebował żadnych. ..Kości w instalacji samochodu są zgodne ze standardem ISO a tym samym z tym co będziesz miał w nowym radiu. Reasumując wszystko powinno być Plug and Play a sam montaż to góra 15 minut.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Będziesz potrzebować przejściówki z kostek ISO do twojego radia. W tym radiu nie ma standardowych wejść ISO.
http://archiwum.allegro.pl/oferta/ko...783760471.html
ew. dowiedzieć się o rodzaj wtyku antenowego - takich przejściówek nie dają w pudle :-)
tak mie sie coś pamięta :-)
Koteł - popraw jeśli się mylę :-)
Wymieniałem ostatnio u siebie radio fabryczne na Alpine IDA-X100, wszystko plug&play, każdy kabelek się zgadzał łącznie z kablem antenowym. Jakość dźwięku - bez porównania i koniec z wachlowaniem płytami ;)
czasem z tymi nieoryginalnymi radiami jest kłopot przez tą nieszczęsną ramkę :) mi to strasznie brzydko siedziało bo w zaden sposób ramka nie chciała się dopasować do reszty, teraz mam 2din radio i jest wszystko w porządku ładnie się komponuje:)