ja mam 2005r to jakie mam te klapki?
i rozrząd robiony 25tys temu
Printable View
Masz metalowy kolektor, a ponoć rozrządu nie trzeba zrzucać. Mój mechanik stwierdził że sam wszystko ogarnie więc mu zaufam.
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
[QUOTE=mati-ck;1736182]Masz metalowy kolektor, a ponoć rozrządu nie trzeba zrzucać. Mój mechanik stwierdził że sam wszystko ogarnie więc mu zaufam.
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka[/QUOTE
ponoc tez tak myslałem i nie tylko ja w gt,147 to tak samo jest pod maską, w 159 da rade bez rorządu ale nie gt i 147 oczywiscie pisze o plastikowym:)taki ja miałem,kolego jak masz plastikowy to teraz niech mechanik luknie czy przejdzie ci koło pompy CR:)
- - - Updated - - -
NIEMASZ:))1 gt klapek nie miały:)ale jak masz aluminiowy kolektor zdejmij plastikową osłone i za wtryskami bedzie widac
A ja myślałem że wszystkie mają ;)
np kolektor od 156 140 koni pasuje do nas i ten jest bez klap i aluminowy,2006 trafiały aluminium i plastik
OBR na Tatrzańskiej, robię tam wszystkie auta od dobrych 8 lat, ale wszystkie były niemieckie więc nie wiedziałem że Alfy też dotyka.
O.B.R. TS. Domański P., Kuraś P.
https://goo.gl/maps/bYXZHpgh8fB2
Mechanik z radomia jak najbardziej. Od jutra bierze na warsztat jedną ze starachowickich alf, zobaczymy jak sobie poradzi :)
co kamil ci robi:))??poradzi sobie spore doswiadczenie ma:))ja byle komu alfy nieodaje do napraw:))Kamilowi odaje:))