TI ma felgi 18" toora z logiem TI, czerwone podświetlenie, progi z logiem TI i trochę obniżone zawieszenie w stosunku do pozostałych. Bywają jeszcze czasami symbole TI pod kierunkami i pod tylną lampą.
Printable View
TI ma felgi 18" toora z logiem TI, czerwone podświetlenie, progi z logiem TI i trochę obniżone zawieszenie w stosunku do pozostałych. Bywają jeszcze czasami symbole TI pod kierunkami i pod tylną lampą.
jutro podjade zobacze gieronia
- - - Updated - - -
niech tez tak sie stanie
- - - Updated - - -
Gibo daj znac podjedziemy zobaczymy
wecie numer nadwozia to sie ją sprawdzi
Witam
Czy można sprawdzić numer Vin ZAR93600000097103
Masz tu wpisz.
http://eper.fiatklubpolska.pl//navi?FORCED=TRUE
Nic więcej się nie dowiesz
a mi sie wydaje że potrafie troche wiecej znalesc
- - - Updated - - -
w 2011 miał wymieniany alternator przy przebiegu 155148,czyli daje to srednia 24 tys rocznie
Witam kolegów , udało się coś ustalić w sprawie tej sztuki z Radomia?
Ogólnie jest jeszcze kilka v6 poliftów w kraju , może ktoś coś na ich temat wie? może już ktoś którąś oglądał?
Nie ukrywam że bardzo się zastanawiam na forumową V6 ,ale jest to przedlift i nie mogę tego pomysłu przepchnąć przez "władzę ustawodawczą" :D
Sory że nie wklejam linków ,ale jeszcze nie mam uprawnień do tego.
Damian chce swoją sprzedać, jest wystawiona w bazarze. Macie dobre i pewne auto, to szukacie po jakichś szrotach.
Widziałem ją w giełdzie , ale myślałem że już się dawno sprzedała. Bardzo ładne autko, jeszcze jedna sprawa, widzę że sporo osób jeździ V6 na LPG wnioskuję z tego że nie jest to problemem dla silnika? bo nie ukrywam że jak bym miał już taką sztukę u siebie to "zatruję" ją podtlenkiem.
Nie jest problem ale trzeba założyć dobrą i dobrze.