Witam. Więc tak. Termostat wymieniony, autko sprawdzone i wzystko jest jak narazie ok. Wygląda na to, ze już te problemy mam za sobą. Termostat wynósł mnie trzy stówki, ale jak trzeba to trzeba. Pozdrawiam i miłej naprawy
Printable View
Witam. Więc tak. Termostat wymieniony, autko sprawdzone i wzystko jest jak narazie ok. Wygląda na to, ze już te problemy mam za sobą. Termostat wynósł mnie trzy stówki, ale jak trzeba to trzeba. Pozdrawiam i miłej naprawy
A jaki kupiłeś?
ze złota był ten termostat?:) za 150zł można z Vernetu kupić. No chyba że 150zł zaplaciles za montaż to już w ogóle byłoby śmieszne:).
Zapytałam z ciekawości. Bo ja w grudniu 2014 kupiłem Behr-a za 240 bo miał wytrzymać o wiele więcej niż Vernet a już w listopadzie przy pierwszych niskich temperaturach zaczyna świrować i nie trzyma temperatury. A jak włączę ogrzewanie to już w ogóle porażka.
A tak na marginesie to nie pytałem z czego jest zrobiony termostat tylko jakiej firmy. Czytaj ze zrozumieniem ☺
I oczywiście sam zakładałem.
Termostat GATES. Dobrej frmy i działa bez zarzutu. Penie, że mozesz kupić za 150 a nawet za 100 tylko, ze bedziesz go wymiwnial co roku. Ktoś kiedyś powiedział: Co tanie to drogie. Święta racja. Wole dać więcej, ale mieć porządną część i mieć sokój na dłuższy czas. Ale każdy kupuje co chce. Pozdrawiam
termostat wymieniony niedawno. Póki co jest wszystko w jak najlepszym porządku. Ale wyczuwalne lekka ironię w twojej wypowiedzi mniemam, że coś masz do tej firmy
no raczej Vernet jest lepsza firmą niż Gates:)
Rożnie ludzie piszą. Zdania sa podzielone. Mowią, że Vernet będziesz wymienial co rok. A poza tym jest gwarancja.