Wcześniej był welur(podstawa) a wstawiłem skórę podgrzewaną.Czyli rozumiem że instalację od poczatku trzeba robić?
Printable View
Wcześniej był welur(podstawa) a wstawiłem skórę podgrzewaną.Czyli rozumiem że instalację od poczatku trzeba robić?
Jak nie masz wtyczek pod fotelem to tak.
Panowie przepraszam jeżeli było.
przed momentem założyłem w swojej 166 z 1999 fotele z auta z 2001 ful ele z pamięcią i ledzwia.
wszystko niby git.
pod fotelem była taka kostka której nie było w moich starych (ful ele bez pamięci i ledzwi) z podlogi nie wychodzi u mnie wtyczka pasująca to tej z foto.
ktoś wie od czego to jest?
jak wciskam guziki od pamięci to fotel sie przestawia pod to co poprzednik zaprogramowal. ledzwia dziala. oparcie i dupa sie przesuwa. nie sprawdzałem tylko grzania. Ale liczę że zasilanie grzania idzie z wiązki która mam w aucie i działało w poprzednich fotelach.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/04/311.jpg
marka pdf mi się na tel niechce zassac:(
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Z podłogi Ci taki wystaje? I nie masz gniazda w fotelu? Ostatnio ktoś pytał o tą wtyczkę ale była w fotelu a nie miał w aucie.
marek tą wtyczka jest właśnie w fotelu tym z 2001 z pamięcią. z podlogi nie mam kabla z gniazdem pasującym do tego z foto.
w kostce są 3 piny. 1 i 3 są zmostkowane fabrycznie kabelkiem poza tym do pinu 1 wchodzi kabelek z plusem zapewne a do 2 też wchodzi kabelek z minusem pewnie...
Muszę sprawdzić, ale w kilku 166 ta wtyczka wisiała luźno... Ciekawe po co ona jest,
Aha, to ten sam przykład.
hmmm..... teraz nie pamiętam bo już stary jestem. Jak montowałem swoje (a były z polifta) to nie przypominam sobie takiej wtyczki. Ale jak mówisz o mostku to coś mi świta że jakiś mostek robiłem żeby mieć podświetlenie przycisków pamięci. Zobacz czy wszystko Ci działa i jest podświetlenie.
No i sprawdź gdzie ten kabel idzie to już na pewno odpowiedź znajdziesz.
jutro sprawdzę bo fotele wsadzalem na szybko jednocześnie przewracając kiełbaski na grillu jak kobieta nie patrzyła:sarcastic:
na szybko sprawdzalem tylko przyciski i wszystko dzialalo przesuwanie podnoszenie i inne... tą kostką właśnie zdaje się szła gdzieś w okolice panelu pamięci... nie ogarniam jak to się programuje tą pamięć foteli .trza będzie zassac jakaś instrukcję poliftowa:) na podświetlenie panelu też nie zwróciłem uwagi bo slonce walilo dość mocno.
Zapamiętanie = przytrzymaj MEM + cyferkę.