U mnie potrzebowalem voltomierza ze wzgledu na mocne audio, a reszte to dokupilem tak zeby dziury zapchac, podcisnienie kolektora dziala, a cisnienie oleju nie pasowal mi czujnik w miske i nie podlaczalem
Printable View
U mnie potrzebowalem voltomierza ze wzgledu na mocne audio, a reszte to dokupilem tak zeby dziury zapchac, podcisnienie kolektora dziala, a cisnienie oleju nie pasowal mi czujnik w miske i nie podlaczalem
Dużo zabawy też może byc z czujnikiem od temperatury spalin.
Ja mam u siebie na słupku wskaźnik podciśnienia w kolektorze ssącym który naprawdę pomaga oszczędniej jeździć oraz voltomierz ze względu na mocne audio oraz podświetlenie silnika i neony.
Za zdjęciach: Zegary, Włączniki zegarów, neonów oraz podświetlenia silnika, podłączenie wskaźnika podciśnienia do kolektora ssącego.
Cena wcale nie była wysoka zegary po 50zł a panel na słupek 39zł
fajny pomysl z wlacznikami :) ja mam na tunelu srodkowym a'la top gun :) zastanawiam sie nad tymi wskaznikami ale teraz wiem jak to podlaczac :)
A jak sprawa się ma z przerzuceniem kabli pod maskę ? w którym miejscu można to zrobić ?
Przez podszybie masz gumowa zaślepkę.
pod kierownica obok linki maski tez jest przelotka gumowa, wiec problemu niema, a jak nie to troche wyzej tez jest i wychodzi dokladnie pod zbiorniczkiem plynu hamulcowego