miało być uwierz*
---------- Post dodany o godzinie 19:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:05 ----------
Jutro fotka .ok?
Printable View
miało być uwierz*
---------- Post dodany o godzinie 19:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:05 ----------
Jutro fotka .ok?
Ale co z tego jak dasz fotke jak to bedzie dedykowany jak bedzie pasował idealnie ;)
A teraz jeszcze jedno pytanie ....od pewnego czsu pojawił się dziwny dźwięk, coś wrodzaju "turbo" albo "nitro"- tak to określiło moje dziecko. Przy wymianie sprzęgła prosiłem mechaników o sprawdzenie źródła tego dźwięku......powiedzieli, albo alternator, albo pompa wodna. To taki dziwny świst, którego dotąd nie było. Nie wpływa to na jakość jazdy........ale jest to denerwujący dźwięk......co o tym myślicie?
---------- Post dodany o godzinie 19:20 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:16 ----------
Siwy.....czy sądzisz by niemiec w wieku 56 lat bawił sie w takie pierdy?........mam brif.......i dane właściciela
może rzeczywiście łożysko na alternatorze a co do tłumika , nie wiem czy niemiec się w to bawił może tak może nie ja będę się w takie rzeczy bawił dopuki starczy mi sił i wiek nie będzie mnie ograniczał ;p remusy napewno nie wychodziły z fabryki więc tłumik był wymieniany
Wiem co powiesz.........prawie nie użuwany.............a jak używany to przez emeryta......wiem, idiotyczne, jak kupowałem widziałem stan, przez rok w polsce Jeźdiła "nią"....jakaś baba i wcale się nie dziwię, że nie dała rady i kazała sprzedać, to sportowy samochód.........nawet jeśli to limuzyna.
Czy może być tak, że sama końcówka została dospawana "dla picu"?
może tak być wejdź pod samochód i popatrz na ostatni tłumik co jest na nim napisane jaka firma itp.
hahah, fakt, może sama końcówka jest remusa :) pewnie orginał "zginął" i ktoś dokupił taką :)
Albo wybrakowany Remus...albo to tylko logo Remus...
A może pieszego wciągnąłeś na przejściu;) ehh ta moc Alfinki:)
Pozdrawiam
Ale zarósł Veetem go :-)
Dedykowana to chyba tez nie jest. Patrząc na katalog Remusa, to są tam jedynie do 155 z silnikami diesla