to na pewno :)
Printable View
to na pewno :)
Nie to, żebym się czepiał, ale fotelik w Brerze odrzuca. Serio.
I gdybym chciał kupić Brerkę, to bym ją skreślił.
Dlatego, że większość, jak nie wszystkie, auta, gdzie były foteliki, a które oglądałem, były niemiłosiernie uj...
Już nie będę wnikał, jakie niespodzianki były pod fotelami w takich bolidach.
Nie mówię, że tak jest u Ciebie, ale ten fotelik to nie target dla Brery.
Zmień to zdjęcie. Nie mówię, że pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi.
Cena jest adekwatna do rocznika, ale skoro ludzie tu pytają o 9 za 15 tys. to nie ma się co dziwić, że Brera za 3 dychy może się wydawać drogą zabawką.
Poza tym teraz jest martwy sezon na auta.
tak czytam i dopiero teraz mi przyszło że o fotelik małej Ci chodzi ;) LOL
Wiem, że to brutalne, ale o ile dla Ciebie ten fotelik może wyglądać słodko, to dla sporej części grupy docelowej Brery już nie bardzo.
fotelik jak wyżej, oprócz tego zdjęcia są kiepskie ogólnie, trudno nimi zainteresować...
pionowe zdjęcie z uciętą połową auta - tego już kompletnie nie rozumiem...
Widziałem, rozmyślam:) Ale niestety jest nieco droższa niż inne "nienajgorzej" wyglądające na otomoto. A jezeli kupię Brerę to właśnie raczej za 25-28 i będę skrupulatnie ją dopieszczał. Bo więcej pieniędzy nie będzie:( I nie - nie odstraszył mnie ani fotelik, ani przebieg:)
Nie odbierz źle
Masz budżet 25-28 i więcej pieniędzy nie będzie a potem piszesz że będziesz dopieszczał, spoko
Już tu jeden kupił kolega Brere 2.4 w takich pieniądzach i teraz bawi się z kapitalnym remontem silnika. Kupić żeby stała pod blokiem/podjazdem etc. i wrastała w ziemię mija się trochę chyba z celem :)
do słów Zmianowego dodam jeszcze, że wbrew pozorom Brera wcale nie jest tania w serwisie!! to też bierz pod uwage... zawias z GT ogarniesz od chinoli za kilka stówek do ori za małe kilka tysi, do "9"/Brery nie ogarniesz komplety ponizej kilku małych tysi, a nie warto ładować kasy w chinole, w 156 ( czyli z zawiasu to samo co GT) przerobiłem od kompletu Ori do chinoli. Na ori zrobiłem ok 60 k km a na chinolach troche ponad 10k km...
uwierz nam i raczej dozbieraj te 5-7 tysi i kup coś baredziej pewnego