Kupie liquid molly tylko nie bardzo wiem który to przewód zasilający a który powrót. Chce zrobić czyszczenie bezpośrednio z puszki.Załącznik 190004
To te których niema na zdjęciu?
Printable View
Kupie liquid molly tylko nie bardzo wiem który to przewód zasilający a który powrót. Chce zrobić czyszczenie bezpośrednio z puszki.Załącznik 190004
To te których niema na zdjęciu?
Z tego co wiem w jtd nie zrobisz czyszczenia z puszki to nie tdi. Musisz wlac zawartosc do pustego filtra paliwa i odpalic.
A czemu nie w jtd? Z filtra pociągnie raz i po czyszczeniu. Przecież w jtd też jest zasilanie i powrót
Na filmiku 159 jtd :) jednak można:) https://www.youtube.com/watch?v=QIZmIzrjjFk
Ogladales filmik? Lanie do baku i do filtra jest przeprowadzane na jtd a to ostatnie polaczenie do puchy to jest silnik tdi. Ale jak ci sie uda to polaczyc w jtd to napisz jak to zrobiles....
Na razie odpuszczam - znalazłem przyczynę szarpania:)
A co bylo zdupcone;) pytam dla potomnych
Jest o tym inny temat - wrzucony na początku tego tematu. Było mikro przetarcie na przewodach od czujnika ciśnienia paliwa na listwie wtryskowej. Zaizolowałem i auto przestało przerywać. I o dziwo odzyskało moc:) A podejrzenia utraty mocy szły w stronę wtrysków. POzdro