Jak wczoraj, to jeszcze możesz odwołać ;) Wagę sprawdzę w poniedziałek.
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Jak wczoraj, to jeszcze możesz odwołać ;) Wagę sprawdzę w poniedziałek.
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
1m2 -blachy 2mm wazy 16 kg, a na oslone duzo mniej nie wyjdzie
Kolego heliogabal w crosswagona mamy trochę inną podłogę, choćby ta rozpórka będzie przeszkadzać... I o ile z dopasowanie tej plastikowej osłony nie ma większego problemu, to wydaje mi się że z blachą będzie ciężko. Wiem bo sam dopasowywałem osłonę plastikową i tam w niektórych miejscach nie pasuje i trzeba "kombinować" z blachą tak łatwo raczej nie będzie....
Szukam od roku. Biorę od ręki do GT 3.2 - jest szansa?
pozdrawiam
Proxim napisz proszę z jakiej dokładnie blachy to robisz ??
1- esco1982-147 1.6 TS.
2-...............
A ja powiem coś o wadach tej osłony.
Mam taką osłonę by Twardy(tm) od chyba 4 lat.
1. Spada prześwit o jakieś 2cm. Jazda po koleinach to wieczna zagadka - przytrę czy nie przytrę.
2. Sama osłona jest dość sztywna i trzeba ją dokładnie i sztywno zamontować. Ma tendencję do rezonowania. Najlepiej zamontować na jakiś gumowych podkładkach.
3. Przez to, że sztywna to można urwać zaczepy montażowe.
4. Upierdliwa jak trzeba coś zrobić w aucie.
każda jest upierdliwa, bo trzeba zdjąć. Osobiście uważam, że allu ma wiecej +, choćby to,że nie odkształca sie jak plastikowa, albo to, że jak często zdejmujesz plastikową to wyrabiają się w plastikowej otwory i nie ma jak sie wkręcić. A z tyłu bella wygląda, jakby jakiś wór jej wisiał...
Może być, w poniedziałek będę wszystko wiedział, zobaczymy.
Nad CW też coś pomyślimy, ale proszę o ,,trochę'' czasu.
ANN- na pewno będą w planie, ale tak samo- czas..
Blacha stalowa, ocynkowana galwanicznie lub na zimno. Grubość 2 mm.
Co do prześwitu, to też coś kojarzę, że niewłaściwe zamocowanie jej z tyłu skutkowało obniżeniem jej z przodu.
Ale spokojnie- sam będę mierzył na swojej Alfie, więc poprawki jak najbardziej wchodzą w grę. Zrobię tak, żeby było dobrze.
Gumowe podkładki będą w komplecie, łącznie z śrubami.
Lepiej urwać chyba zaczepy, niż miskę.
No upierdliwa potrafi być, to fakt. Ale też chroni i zabezpiecza. Nie tak często trzeba ją ściągać. Chociaż w sumie... To ALFA :o