to zamiennik - wiadomo że tańszy niż ori
ile wytrzyma - tego nie wie nikt
zanim kupisz to albo sprawdź która to dolna czy górna albo kup obie
Printable View
to zamiennik - wiadomo że tańszy niż ori
ile wytrzyma - tego nie wie nikt
zanim kupisz to albo sprawdź która to dolna czy górna albo kup obie
Chcesz to mam taka dolna.
Załącznik 193263Załącznik 193264Załącznik 193265 wlasnie przed chwila zostalo usuniete zrodlo syczenia w mojej GT :o dostep do tej rury nie za fajny, szczegolnie wtedy kiedy nie ma sie kanalu, ale jakos dalismy rade :D dziura jak widac spora. Nowa rura zalozona i wszystko jest super. Dzieki kolekszy za rure- spasowala idealnie :)
Niech sluzy;)
koledzy powiedzcie mi prosze jeszcze czy ta dziura mogla byc powodem pojawienia sie komunikatu motor control system failure? Bo ostatnio mi sie zaswiecila i swiecila sie tak przez 2 dni i w ten dzien, w ktory wymienialam ta rure, wjezdzajac do garazu zgasla. Jeszcze przed wymiana rury. Teraz juz nie swieci w ogole.
na 100% błąd był spowodowany przez nieszczelność, uciekało powietrze i czujnik wykazywał że jest go za mało- dlatego miałaś błąd. po wymianie rury, komputer obczaił że powietrze się zgadza i kontrolka zgasła, błąd będzie zapisany w pamięci komputera.
starą rurę miałaś uszczelnioną? dokładniej to trzeba by podłączyć kompa i zobaczyć czego dotyczył błąd.
tylko, ze wlasnie zgaslo mi to przed wymiana tej rury i sie zastanawiam czy to to czy to nie to... ale jak mowisz, ze bedzie w pamieci komputera to dobrze, bo wlasnie czekam na kabel, ktory zamowilam wczoraj i bede probowac ogarnac program :)
- - - Updated - - -
auto stalo cala noc i odpalilam go przed wjazdem na garaz, gdzie wymienialam rure i juz przed wjazdem sie nie wyswietlilo.
- - - Updated - - -
a wlasnie czytalam, ze ten komunikat moze byc spowodowany jakas nieszczelnoscia, mam nadzieje, ze tak wlasnie jest w moim przypadku :) tylko spokojniejsza bym byla, gdyby to zgaslo zaraz po wymianie a nie jeszcze przed...
Polecam kupowanie tych rur z nierdzewki. Jednak to lepszy wybór niż kolejna rura z gumy.
Dzieki za podpowiedz ale ja nawet nie wiedzialam, ze sa takie rury. Poza tym ta dziura w mojej rurze powstala przez to, ze kiedy puchla od cisnienia dotykala czegos tam, nie wiem czego i przez to sie przetarla. Teraz jest zamontowana dobrze i mam nadzieje, ze juz nie bedzie z nia problemu :)