jego wiedza nie jak bedzie sie miała do HOLDEnusso ;)
zupełnie inne silniki
Printable View
Hehe , faktycznie że to już ten wynalazek co w Oplu :) ale on ogarnięty mechanik , w poniedziałek mamy tam podjechać i zobaczymy co i jak. Ale cudów bym się po tym komisie nie spodziewał ,bo oglądałem już CRV które tam mają i kombinowane lekko:rolleyes:
Wielkie sorki ,ale mnie choroba rozwaliła w tym tygodniu i podjadę w poniedziałek zobaczyć.
fx25 , tak poza tematem to mamy zamiar podłączyć ja do kompa diagnostycznego i przepatrzyć samochód pod względem bezwypadkowości. Cóż więcej możemy zrobić przy takim wynalazku który nie ma nawet chromowanych rurek :(
Byłem dziś po drodze i oglądałem. Zdecydowanie nie polecam samochodu. Tarcze przód tył śmietnik, opony śmietnik , alternator podobno nie ładuje i nie da się odpalić samochodu. Po chwili udaje się zapalić z urządzenia rozruchowego. Maska odkręcana, błotniki przód też. Listwy na progach (wewnątrz) dziwnie w środkowej części odstają , środek wyprany pięknie:D Samochód po odpaleniu pracuje równo ,ale jest ciągłe piszczenie z okolic alternatora. Najbardziej zaskoczyła mnie tabliczka znamionowa pod maską , dziwnie odstaje i drugie wielkie zaskoczenie to paskudnie wyglądające dwa punkty pod maską . Czy każda Brera ma tak brzydko to zrobione? Bo jakoś mnie to odstrasza Załącznik 193638Załącznik 193639
Ewidentnie rzeźbiarstwo.....
Jak widzę takie "rodzynki" na otomoto to tym bardziej dochodzę do wniosku że moja zostanie na wieki wieków ;)