noi co z Tą imprezke?:))
Printable View
noi co z Tą imprezke?:))
ja moze wbije na jeden dzien zobaczyc do kolegow :) akurat mam nie daleko :P
moja Strzała ma co prawda 160 km ale co to jest dla Strzały :D hehe
No ja jestem za impreza, jezeli nie ma chetnych na impreze do rana no to mozna zoribc sam spot przy grilu np. w bardzo fajnej sceneri.
hmm... to jakby co to moze gdzies byscie obadali jakis nocleg dla chetnych ?:P zeby nie wracać w nocy ;] ja wolałbym sie przespac i dopiero jechac ;] i by sie nawet do grilla piwko wypiło :P hehe
Wstępnie bych sie pisoł.Dobrze by było z noclegiem,wiadomo: :beer: :cheers: :52: <grill> :D
ja też jestem za.. jak bedzie wiodome ze jest spotkanie... na pewno sie zjawe :)
Kwestia jest taka czy wszyscy co sie zadeklarowali przyjada, czy byli by jeszcze jacys chetni? Jezeli nie to kwesita noclegu czy organizujemy z czy bez? Jezeli chodzi o nocleg to mozna by bylo tak jak pisalem nad tym jeziorem nyskim wynajac domke. Koszt takiego domku to 150 zl. Wiec na glowe przy 10 osobach to 15 zl. Dodam ze w ten weekend planowanego spotu sa w NYSIE dni NYSY, beda imprezy na miescie, wiec byla by calkiem niezla imopreza. A zaparkowanie kilku - kilkudziesieciu alf na miescie zrobi tam niezla SENSACJE :D Wiec prosze o 100% deklaracje chetnych na nocleg, wowczas bede dzwonic do osrodka i rezerwowac domek.
30.05.2009 – sobota
Godz. 17.30 - 18.30 – Pajujo
Godz. 18.45 – 20.00 – Normalsi
Godz. 20.15 – 21.30 – Jamal
Godz. 21.45 – 23.00 – Kasia Kowalska
Godz. 23.15 – 00.30 – HEY
ja jednak odpadam ;/ studia.... wrrrr....
Ja z pewnością będę, ale bez noclegu:)