Wymieniałem ten przewód z kanału. Trochę jest gimnastyki z kluczami ale do zrobienia.
Printable View
Wymieniałem ten przewód z kanału. Trochę jest gimnastyki z kluczami ale do zrobienia.
Czy we wszystkich wersjach te przewody są takie same? Szukam do 1.9 JTD 16V a na allegro większość to z benzynowych wersji.
Hansa Flex to dobra firma. Miałem od nich kiedyś auto Mondeo II, ale było to około 20 lat wstecz. Zakuwają super. Robią ogólnie w "ciśnieniówce".
Czy do wersji 1.9 JTDm 16V i 8V jest taki sam przewód?
Podłączę się
Jaki symbol ma ten wąż do 2,4 jtdm, 210 kucy? Proszę o foto, jak to możliwe.
Klima znowu mi fedruje.
Cześć,
podłączam się pod temat, ponieważ moją 159 boli to samo. Przewód zdemontowałem tylko teraz poszukuję w Warszawie odpowiedniej osoby lub osób, które ogarną ten temat z zakuciem (bez wizyt na poprawki co miesiąc). Dodam, że ja mam "sitko" na jednym z gumowych przewodów. Drugi, ten z plastikową złączką chce profilaktycznie zakuć na nowo ponieważ już jest zmęczony i to pewnie kwestia czasu, aż powstanie nieszczelność. Nie uśmiecha mi się za chwilę znowu demontować przewodów więc wolę ogarnąć całość razem.
Macie kogoś, kogo możecie polecić w Warszawie?
Z góry dziękuję za odpowiedź ! ;)
Robilem przewod razem z chlodnica. 1.9 16v automat. Proba zakucia spalila na panewkach.. zamawialem z moto akuki przewod bo w polsce do automatu nie do kupienia.