W razie czego mam komplet sprężyn z QV. Przebieg 51 tyś. 150 zł za komplet plus wysyłka. Pozdr.
Printable View
W razie czego mam komplet sprężyn z QV. Przebieg 51 tyś. 150 zł za komplet plus wysyłka. Pozdr.
Szanowni posiadacze sprężyn Eibach pro kit w Giuliettce, jakiego koloru macie sprężyny. Chciałem zamówić sprężyny i od sprzedawcy dowiedziałem się, że Eibach dla grupy Fiata Pro Kity robi czerwone. Z tego, co udało mi się ustalić to czerwone są SportLine i komfort jazdy można zostawić w garażu :)
Juz dostalem. Sa czerwone na pudełku jest napis prokit mysle ze poprostu takie są. Niech ktos potwierdzi z posiadaczy
Skąd ściągałęś prokity? Ostatnio na grupie warszawskiej na fb padały propozycje sklepów, w okolicy 600, i jestem ciekawy jak to się kształtuje u konkurencji.
Kupiłem w InterCars za 555
Jak coś to mam na sprzedaż czerwone eibachy, auto siada równo z przodu i z tyły komfort jak pisał ktoś wcześniej zostaje w garażu z auta robi się gokart. W zakrętach zero ugięcia na trasie bajka ale ja wróciłem do oryginału bo niestety powstało w moich okolicach pełno policjantów i znudziło mię nie zwalniać i wrzucać pierwszy bieg żeby normalnie przejechać. Co do wyglądu jest na ogromny plus na ori sprężynach auto wygląda jak koza :-) Załącznik 262645Załącznik 262646
Szukam sprężyn delikatnie obniżających (max -30) do 2.0 jtdm ale nie twardszych od serii, a właściwie nie dużo twardszych ze względu na dziurawe drogi ...
Czy sprężyny od QV będą niższe od serii 2.0 jtdm? Czytałem, że Eibachy raczej twarde więc szukam czegoś innego.
Załącznik 280146
Załącznik 280147
Polecam Ori sprężyny od qv do 2.0 jtdm. U mnie siadły bardzo ładnie i komfort resorowania niewiele gorszy od Ori.Załącznik 280145