ok już wszystko jasne :) w najbliższym czasie postaram się pokazać co wymyśliłem :)
Printable View
ok już wszystko jasne :) w najbliższym czasie postaram się pokazać co wymyśliłem :)
No to chociaż opisz co chcesz zrobić [emoji6]
Zlinczują go bo coś czuję że będzie kontrowersyjnie :sarcastic:
Wg mnie jedyny minus braku ekranu klimy to brak wiedzy na temat kierunku nawiewu ale to tez do przeżycia :)
A temperaturę na czuja? Zarówno klima jak i ogrzewanie w zimie.. Nawiew jeszcze idzie wyczuć, ale temperaturę będziesz cykał od min lub max i liczył na ile obecnie masz nastawione ? :D
Mi tam się ten większy ekran zamiast ICS podoba, gorzej już tym przy szybie + ta klima, więc odpada.
Niby można tak zrobić. Ale to jest idiotyczne uczyć się ustawień na pamięć bo ktoś chce wstawić telewizor :) przecież to tylko ekran. On lepiej nie gra :) nie trzeba wstawiać 2din żeby było w aucie świetne audio.
Witam, póki co kombinuje dalej ale już co nieco wiem, pytanie takie czy jest gdzieś dostępny schemat taśmy która przekazuje obraz na ekran ICS?
Dane z klimy idzie wyświetlić na radiu 2 din z wejsciem video lub na osobny wyświetlacz, druga opcja to zupełnie odseparowany zestaw audio do którego audio wejdzie aux-em z ics lub całkowicie można olać ICS w kwestii audio :D Montowanie osobnego radia w bagażniku też jest średnim pomysłem lepiej w schowek je wcisnąć :)
Trzecia opcja to właśnie jakaś zmieniarka MP3 do ics i adaptery RCA i można założyć konkretne nagłośnienie :)