tak tak to ja ci chyba machałem...masz 147 czarna na xenonach ?! jesli tak to my sie mijalismy kolo dworca PKP w Bedzinie:) masz bardzo ładna Belle :)mysle ze wpadniesz na jakis zlocik?! pozdrawiam i do zobaczenia na drodze:)
Printable View
tak tak to ja ci chyba machałem...masz 147 czarna na xenonach ?! jesli tak to my sie mijalismy kolo dworca PKP w Bedzinie:) masz bardzo ładna Belle :)mysle ze wpadniesz na jakis zlocik?! pozdrawiam i do zobaczenia na drodze:)
:) to ja. Twoja również bardzo ładna napewno czyściejsza niż moja ;) mam nadzieję, że widziałeś jak odmachałam ;) Pozdrawiam
tak tak widzialem :)
No to MOji drodzy , troche nas jest :D to moze w którąś niedziele jakies spontanik?:D okolice zamku w Bedziniu , chyba ze znacie jakies fajne miejsce bo ja to zielony jestem :P hehe ale wjade wszedzie gdzie trzeba :D
Co wy na to?:D
My sie piszemy oczywiście jeśli nie będziemy w pracy.... U nas odpada 30 czy 31 maj na 100%
Witam.
Ja też z Rogoźnika.
Pozdrawiam wszystkich.
Psary witają :)
Tychy moze nie bedzin ale rowniez witaja:)
moze połączymy siły i wszyscy pojedziemy pod kopiec do piekar śląskich??? ustalajmy date na 6 lub 13 czerwca pozdrawiam
nam pasuje 6 czerwiec