Z tego co sie orientuje to w przyszłą niedziele ma się odbyć jakieś małe lokalne spotkanko Alfistów z Warszawy.
Więc jakby ktoś był chętny to zapraszam.
Czas i miejsce bliżej nie ustalone. Może ktoś ma jakieś propozycje..
Printable View
Z tego co sie orientuje to w przyszłą niedziele ma się odbyć jakieś małe lokalne spotkanko Alfistów z Warszawy.
Więc jakby ktoś był chętny to zapraszam.
Czas i miejsce bliżej nie ustalone. Może ktoś ma jakieś propozycje..
Z całą pewnością fajna z Babci była kobieta :wink:Cytat:
Napisał marcins737
jezdzą szybko cholernie ale to nie jest reguła...fakt, są narwani i agresywni ale to chyba ze specyfiki miasta wynika :roll:Cytat:
Napisał marcins737
Czy kobieta nie posiadająca jeszcze swojego upragnionego , wyśnionego auta może pojawić sie na takim spotkaniu ?wrodzona grzecznośc mówi mi żeby zapytać :)Cytat:
Napisał rigobert
Jasne że może :!: Tylko pamiętaj, że to grozi zwiększeniem chęci posiadania własnej Alfy :wink:Cytat:
Napisał joanna
Śledź wątek. Jak będę coś wiedział to dam znać co, gdzie, jak.
Wiem cholender no :roll: ale trudno ..chociaż sobie póki co pooglądam, moze szybciej sie zdecyduje :wink:Cytat:
Napisał rigobert
Bede sledziła wiec wątek :)
Jak nie wiadomo gdzie na chmielnej Parking
Widze że Andrzej śledzi dokładnie każde forum :D
Nie za wiele nas ale może jeszcze ktoś się dopisze. Ja proponuje miejsce spotkania na ul.Chmielnej (obok budynku WART'y) w centrum więc każdy będzie miał mam nadzieje blisko :D jest mały parking zaznaczony na mapce poniżej.
Proponuje godzine np. 11.
Dajcie znać, co wy na to.
http://images22.fotosik.pl/102/8a0e212487a34fe7.jpg
Ja jestem za
To jest tylko propozycja i nie ma żadnych ustaleń na sztywno. Więc cały czas coś może się zmieniać ale mam nadzieje że zmiany będą dotyczyć tylko godziny :D
Tak jak napisałem "gdzie indziej" proponuje godzinę późniejszą. 14-15Cytat:
Napisał p.maiki
Choć jak się wszyscy uprą na tą 11 to się zwlekę wcześniej z wyra.. :D