Aż tak zle z nimi? Z tego co tu czytałem modele z silnikiem 1.9 JTD 120KM są przyzwoite..........
Printable View
Aż tak zle z nimi? Z tego co tu czytałem modele z silnikiem 1.9 JTD 120KM są przyzwoite..........
przyzwoite moga byc
ale zuzyje Ci sie po prostu dwumas i sprzeglo i np dwa dolne wahacze przod i poplyniesz niezle
Często takie dolegliwości występują?
Nie, nie często ale nigdy nie masz pewności, że nie trafi Ci się to miesiąc po zakupie no chyba, że ktoś ma na wszystko faktury ale wtedy nie odda 159 za 20K zł ;] Większość tych auta będzie miała już 200K km nalatane, a to akurat przebieg przy którym takie rzeczy lubią o sobie przypomnieć.
Nie zebym sie czepial,ale pomysl kupna 159 za 20 tys bez pakietu min 4 tys na poczatek,to kiepski pomysl.
Wiem,ze oczy graja,ale lepiej jest kupic auto na ktore nas stac rowniez eksploatacyjnie,niz pozniej kombinowac jakby co tu taniej itp.
Kupi za 40 ,peknie tłok i tez może popłynąć(bez podtekstow to napisałem) wiec trochę przesadzacie.No ale pecha można mieć zawsze lub tylko czasami.
Jak ja szukałem ponad 4 lata temu w budzecie 33k pisali to samo,kupilem i ?i nie miałem pecha:)
Straszycie,gdyby brać pod uwagę wszystkie te rady to rower można kupić za 20 k i to jeszcze z mozliwością wtopienia kasy.
Czytaj ze zrozumieniem tu nie chodź o to ze ma kupic za X zł tylko o to, ze oprócz kwoty wydanej na auto warto miec rezerwę na ewentualne naprawy. Tym bardziej jesli szukamy auta z dolnego zakresu cen. Jak ktos ma do wydania 20k z problemami bo zona kasę liczy i kupi auto za 20k to będzie maly problem jak się cos posypie i to dotyczy kazdej kwoty nawet 100k i każdego auta
A napisal ze niema? To ze zona chce za 20 nie znaczy ze niema na koncie 50.