Jak widze wiekszosc woli czerwiec, mi czerwiec rowniez bardziej odpowiada. Wiec pozostanmy przy czewcu 7 - sob. lub 8 - niedziela
Printable View
Jak widze wiekszosc woli czerwiec, mi czerwiec rowniez bardziej odpowiada. Wiec pozostanmy przy czewcu 7 - sob. lub 8 - niedziela
No i co z tym spotem? Bo coś widzę ucichło. Moze się jakoś określmy,jak to widzicie,gdzie to zrobić,kto przyjedzie, w ile osób itp,
Postaram się zajrzec,chocby na chwilke.
wstępnie zainteresowany
jesli to bedzie 7.06 to pisze sie
obowiazkowo grill :)
Witam serdecznie i dziękuję że zaproszenie na spot jednak nie będę mógł sie zjawić bo po niedzieli znów jade do niemiec a wracam dopiero w czerwcu:( życzę udanej imprezy i mam nadzieje ze z wakacje jeszcze sie spotkamy.
Ja się pisze na 7 lub 8 czerwca, tym bardziej że to są moje okolice :) Tylko pasowałoby jakieś konkretne miejsce ustalić
Miejscem spotkania bedzie rynek w Gdowie (tam najlatwiej trafic ) :) a potem ustalimy gdzie sie udamy dokladnie na grila. Pewnie bedzie to gdzies nad rzeka Raba /to sie ustali na miejscu / znajdziemy jakies fajne miejsce napewno :)
################################################## ##############################
Czy jest ktos chetny na domek campingowy / w okolicy zlotu / jak tak to prosze pisac bede pytal o rezerwacje