ale zeby rachunki za paliwo zbierac?wedlug mnie dosc to dziwaczne jak to rigobert napisał, no chyba ze faktury ale to w przypadku dzilalnosci gosp.Cytat:
Napisał marcins737
Printable View
ale zeby rachunki za paliwo zbierac?wedlug mnie dosc to dziwaczne jak to rigobert napisał, no chyba ze faktury ale to w przypadku dzilalnosci gosp.Cytat:
Napisał marcins737
jesli mi sprzedawaca wyciagnal by 4 teczki, a na jednej z nich widnialby napis benzyna bylbym pod wrazeniem... w sensie pozytywnym. to moze byc dokumentacja przebiegu, spalania.
marcinel (masz u mnie piwo) dzięki za Informacje.
Założyłem ten temat żeby widzieć na co mam patrzeć/zwracać uwagę jak będę oglądał auto u sprzedającego. Wiadomo że można kopić kota w worku.
Interesuje mnie jeszcze jakie sa koszty eksploatacji oraz zużycie paliwa w cyklu mieszanym (choc to powinno mnie najmniej interesować :lol: ). Ciekawi mnie jeszcze jak ten silnik reaguje na LPG
Już tak mam.. Już jak miałem malucha to zbierałem rachunki. Po prostu robie tak i już. Byłbym zły gdyby się mi gdzieś któryś rachunek stracił i nie miałbym kompletu.Cytat:
Napisał Korczu
I Właśnie głównie o to mi chodzi. Nawet moge zrekonstruować przybliżoną mape poruszania się pojazdu, bo rzadko zdarza mi się tankować dwa razy z rzędu w tym samym mieście..Cytat:
Napisał Tuti
Wiesz co odpuść sobie tą V6 :evil:Cytat:
Napisał Emenems
koszty .najdrozszy przy rozrzadzie jest napinacz reszta to ceny znosne.spalanie przy delikatnej jezdzie ok 8 tak troche szybciej ok 10 a juz bardzo niegrzecznie i 17 l co do lpg jak w kazdym makaronie decyduje tylko jakosc montarzu i wiedza gazownikow zdecydowanie odradzam 2 generacje.strzal moze cie kosztowac majatek.ja mam sekwencje trasa ok 11 w miare dynamicznie miasto 13 do 15 ,zapytaj na prv marekm on ma v6 24v ,pozdrowienia,aha dzisiaj pokazalem swoja v6 zarazonemu wirusem i zrobil :shock:
:shock: a jaki lejesz olej?Cytat:
Napisał marcinel
Powiem Ci szczerze, ze jeszcze nigdy nie musialam dolewac jej oleju, V6 smigam od dwoch lat i leje tylko SELENIE.
Co tu duzo mowic. Ja jestem bardzo zadowolona. Problemow tyle co nic.
Moja V6 np. srednio pali 10,1 - 10,5 l w miescie
To że pytam o LPG to nie znaczy że jestem jego zwolennikiem :DCytat:
Napisał 75andrew155
Całkiem nieźle spodziewałem sie spalania na poziomie 12-13 litrówCytat:
Napisał Sylwia
Dokladnie tyle pali i jeszcze przez ostatnich pare dni obserwowalam spalanie w miescie. Dzisiaj ponownie 10,1l Znajomy ma 156 2,0 i pali mu dobre 12 litrow
To jest raczej optymistyczny wynik ( jazda rekreacyjna )Cytat:
Napisał Emenems