-
dzięki wielkie za wasze odpowiedzi,ten dzwięk ciągle mi się śni po nocach(ponoć żonka nawet mnie budziła że coś charcze), z tym gazem macie racje byłem u najlepszego speca w moich okolicach(panie boxer miałem trzy u siebie ale tylko jedną dało się perfect wyregulować) i co do tych dwóch to dam sobie spokój i szukam dalej,jeszcze raz dzięki wielkie
-
kolego ja bym radzil szukac alfy na forum... bedziesz mial pewnosc ze autko bylo w dobrych rekach i zawsze bedziesz mial jako taki wglad do histori uzytkownik;)
kupuj alfe, a sie nie zastanawiaj... jak juz raz wsiadziesz i sie przejedziesz nie beda dla Ciebie istniec inne samochody;)
-
drugi silnik to zaleta. właśnie od pracy silnika powinno się oglądać auto. inne pierdoły można sobie z czasem zrobić i nie tak wielkim kosztem jak zabawa przy silniku.
jechałem z 1,6 z gazem i ładnie chodziła, jak dobry gaz (instalacja) będzie to i jechać będzie :)
gonzo ma racje. najlepiej od starego użutkownika forum. ale to sie w nieskończoność można naczekać heh :D
-
Marcint pamiętaj ,ze w każdym szaleństwie jest jakaś metoda ;)
-
Znaleźć zadbanego boxera to wyzwanie. Najlepiej czaić się na okazję i przeglądać forum :)