-
u mnie tarczy sprzegla juz nima:P:P nieraz wbijam trojke auto wkreca sie na obroty i nie jedzie :P ale nie zgrzyta nic procz wachaczy gornych dlatego ja bym obstawil wachacz no ewentualnie to lozysko no chyba ze dwumas sie rozwala :/ u mnie padl naszczescie ten maly od paska wspomagania na wale i tak wlasnie strzelalo zgrzytalo
-
-
:) już opowiadam ... nie wiem jak to się stało ... ale odkreciła się łapa która trzyma skrzynie biegów i silnik na poczatku zgrzytało ... aż wkoncu wykręciła się do końca silnik opadł pare cm w dół ... masakra ... okazało się ze zerwał się gwint ... jakoś z kolegą pod blokiem podratowaliśmy fure trochę kleju do gwintów i dotarłem do domu gdzie mam kanał itd... tam nagwintowałem na większą śrubę porządnie skręciłem i jest już ok zgrzyt zniknoł
... ale wyciek nadal mam sprawdzam częściej poziom oleju w każdym ze zbiorniczków , kolega mówi że wystarczy wymienić osłonę drążka tą która jest zamocowana do maglownicy (harmonijka taka ... :) ma dziure ) mam ja już kupioną i chcę to jak najszybciej wymienić ... myślicie że sama osłona wystarczy czy trzeba uszczelnić maglownice ??
-
oslona jest tylko po to zeby piasek nie lecial na zeby maglownicy czy tez tloczysko a sprawa wyciekow to oringi :P