-
sufit - masz dwie opcje, znam kogos kto przerabia beemki jedynki i zwykłe jasne sufity + słupki maluje czarnym matem z pistoletu
osobiście przy zmianie sufitu na czarny robiłbym sufit i przednie słupki alkantarą, środkowe i tylne słupki malował matem lub próba alkantarą
a duperele typu rączki, znaczki airbag malował
-
Malowanie podsufitki totalnie odpada, tapicer ok. Jeśli coś trzaskać lakierem to tylko te pierdolety.
Spoko by było mieć całkiem czarne wnętrze (tym bardziej, że szyber i tak je doświetli) z tym że chyba szkoda mi czasu na babranie się z tymi wszystkimi pierdołami, plasticzkami, daszkami,etc :)
A fundusze zamiast na to wolę przeznaczyć na szperę i nowe letnie opony (bo się skończyły), poza tym do zrobienia mam jeszcze dwie pierdoły, które utrudniają życie tj. czujniki parkowania i fotel kierowcy zdaje się, że zerwała się linka od składania:)
-
Q2 to na naszym forum mozna wyszukac co i jak i gdzie, wiec nie wiem w czym problem
-
Montuj Q2 u Kuby, najszybciej i najlepiej wyjdzie. Osobiście mam teraz montowane w skrzyni i 2500 mnie wyszedł sam mechanizm, do tego łożyska, uszczelniacze i olej. Plus robocizna oczywiście, ale wszystko pasuje P&P. ;)