Mógłbyś podać dokładnego linka do oferty?
Printable View
To bylo to. Na motointegratorze mi teraz tego nie pokazuje, nie wiem dlaczego.
Maja tam tez fajna opcje, czat na zywo z doradca, podajesz VIN i Ci dobiera czesci. Ja tak dobralem te uszczelniacze, bo jak wiadomo, byly dwie sprezarki w 166.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/09/264.jpg
Wysłane z Alfy 166...
wyciek mam (patrząc od góry na sprężarke) w okolicach tych cienkich rurek które z niej wychodzą. jak mechanik poświecił mi uv to zielono wszędzie. Pół roku temu jeden szpec regenerował mi sprężarke i stwierdził, że uszczelnił to co mógł ale jakiś minimalny wyciek został i też stwierdził, że nie do naprawy - i że starczy na 4-5 miesięcy.
Też dziwna sprawa bo po wczorajszym naładowaniu pare minut było zimne powietrze a potem zaczelo walić cieplym (ustawiłem na minimum temp. obieg wewn/zewn). Zatrzymałem się, odpaliłem znów - kilkadziesiąt sekund zimne potem znów gorące.
Za duzo czynnika/oleju albo cos ze sterowaniem klapek zimno/cieplo
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Czynnik Ci uciekl, on dosc szybko znika przy duzym wycieku. Mozesz probowac naprawic. Ja uszczelnilem sprezarke i od dwoch miesiecy mam Syberie w srodku, jesli tylko chce.
Wysłane z Alfy 166...
Ciekawy jestem czy u mnie po wymianie zaworu i osuszacza efektywność wzrośnie.
No. Troche zawaliłem, że go od razu nie wymieniłem. Za to teraz cała klima sprawdzona. I następny fach w ręku :D