Po otworzeniu drzwi.
Printable View
już biegnę do garażu aby udowodnić Tobie że to zrobię..:).Pitero...chyba nie o to chodzi.Poznawanie schematów , próby przerobienia czegoś co nam ułatwi eksploatacje ....ogólne myślenie , wyzwanie i satysfakcja z tego że można.. maja sens.A nie podejście..,, jak jesteś taki mądry to pokaż jak to zrobić "...przynajmniej tak to zrozumiałem.Na dzień dzisiejszy Twoja odpowiedź ,, nie " ..jest najbliższa prawdy ale każdy by się cieszył / tak jak kiedyś bubu rozpracował moduł komfortu z dodawanymi rezystorkami w alfie 147 po 2005 roku / aby szło to przerobić.
W zimie jak lusterko bedzie oblodzone moze dojsc do uszkodzenia sinika. dlatego tak to zostawili.
problem ogółem znany
na forum bravo problem rozpoznany i zrobiony z tym że kierownik ma opcję albo uruchomić albo nie.
Dareek..podeślij proszę linka bo coś nie mogę znaleźć..dzięki
- czekamy na linka.
Jak dzieci - wleź na forum i się zarejestruj bez tego link tu nic nie da bo nie będzie działał dla osób niezarejestrowanych i pisz do gościa Shaq on to u siebie montował!
- no to jak dziecko zapytam a które forum Bravo, google search naliczył mi chyba 20 sztuk.