Wydaje mi się że tak właśnie będę musiał zrobić... nadzieja w naszych sąsiadach :)
Printable View
Wydaje mi się że tak właśnie będę musiał zrobić... nadzieja w naszych sąsiadach :)
A prawy i lewy jest ten sam?
Niestety nie
Na upartego jednak można kupić na jedną stronę i obciąć jedną śrubę i będzie pasowało. Sam musiałem tak zrobić bo okazało się, że sprzedający wysłał mi poduszki tylko na lewą stronę, a nie było czasu na odsyłanie, wiec musiałem sobie jakoś poradzić.
a nie próbował ktoś dobrać z jakiegoś innego samochodu??? może po jakiejś małej przeróbce coś by podeszło?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6252869316 Taniocha. Nic ino brać :D
Jak stać na Belle to stać na części burżuje ;-D. Brałem od gościa dwie sztuki ostatnie prawą i lewą więc wiem co pisze :-P
Niestety u niemieckich sąsiadów też jest lipa. alfa stoi i nadal potrzebuje części.... nikt tego nie dorabiał albo nie dopasowywał z innego samochodu??
Raczej nikt z niczego innego nie dopasowywał. Masz do wyboru dwie opcje kupno używanych ale wątpię że ktoś je ma w ładnym stanie lub nówki link do aukcji masz wyżej.
Co Ty chcesz dopasowywać? To jest na wymiar wszystko. Dopasować to można tulejkę wahliwą od mercedesa albo bmw. Poduszka tylko dedykowana. Przebolej te kilka stówek i kup ori. Niestety alfa to nie vw, że jest milion zamienników u Janka w motoryzacyjnym za rogiem.