Odkręć sobie sam zbiornik płynu chłodzącego i może coś wtedy? Odsuń go na bok i jazda( Oczywiście bez spuszczania płynu, tylko odkręcić go z uchwytów i odsunąć)... Jutro jeszcze zobaczę jak to wygląda u mnie to może coś podpowiem :P
Printable View
Odkręć sobie sam zbiornik płynu chłodzącego i może coś wtedy? Odsuń go na bok i jazda( Oczywiście bez spuszczania płynu, tylko odkręcić go z uchwytów i odsunąć)... Jutro jeszcze zobaczę jak to wygląda u mnie to może coś podpowiem :P
Hej Kruchy, dzięki, pisaliśmy w tym samym czasie......:D. Wymieniam olej więc w warsztacie zamontują osłonę, mają różne spinki, wkręty i inne takie, więc może coś dobiorą. Mają też .....podnośnik :D:D. Sorry koledzy za zawracanie głowy tym tematem.
Teraz to zabawa z trąbką i oświetleniem bagażnika.
Aha, ma ktoś wolną pokrywę na bezpieczniki na klemie akumulatora ? Gdzieś się straciła ?
- - - Updated - - -
Tak własnie kombinuję z tym zbiornikiem.
Zbieram "rozumki" ale jak się już zabiorę to niepopuszczę....:D
Ostatnio też kombinowałem z klaksonem, u mnie jednak okazało się, że był problem w kierownicy(jedyna ścieżka która naszła rdzą), zdejmować go nie zdejmowałem, ale wiem, że przy ściągnięciu zderzaka jest tam miejsca od groma... Jak masz coś do grzebnięcia w zderzaku to może przy okazji to zrobisz :P A jak nie to próbuj z tym zbiorniczkiem no i może na czuja klucz gdzieś wsadzisz... Ewentualnie może od nadkola jakoś wciśniesz rękę od dołu?