wszystko zda egzamin. Walki od 3.2 GT chyba są inne niż w 3.2 GTA . A skąd weźmiesz barany 50mm ?
Printable View
wszystko zda egzamin. Walki od 3.2 GT chyba są inne niż w 3.2 GTA . A skąd weźmiesz barany 50mm ?
własnie nie mam pewności do do tych wałków. ktoś z grupy Alfaholicy na FB odpowiedział na mój post że GTA i GT 3.2 wałki ssące ma takie same. tu jest ryzyko. a jeśli chodzi o barany to mam w moich okolicach chłopaka który zrobi je dla mnie. będzie to wyglądało na wzór tych które znalazłem w necie.Załącznik 236869
Nie ma żadnych "niepewności" Widziałeś blokady do GTA czy GT 3.2, albo do 166-tki z tym silnikiem? Są jedne do 3.2, na 100%.
Słyszałem że 3.2 w Lanci thesis ma inne walki. Ale pewności nie miałem. Ale jeśli w alfe każde 3.2 to te same wałki to pozostaje mi tylko zakup ;)
czyli te barany i kolektor 11l. to przerost formy. a czy przepustnica 84 mm do ori kolektora z wałkami GTA poprawi moc i moment po remapie? ewentualnie jaka pojemność kolektora?
- - - Updated - - -
i kolejna sprawa. dostałem niedawno fotki od jednego ze sprzedających. czy to są wałki 3.2 GTA? Załącznik 236893Załącznik 236894
- - - Updated - - -
i kolejna sprawa. dostałem niedawno fotki od jednego ze sprzedających. czy to są wałki 3.2 GTA? Załącznik 236893Załącznik 236894
Tak to są ssące wałki z 3.2 147GTA/156GTA/GT 3.2
Ok. W takim razie zamawiam. Dziękuję za szybkie odpowiedzi.
wałki już w garażu. :) możecie polecić kogoś kto ogarnia V6 wiedzą i sprzętem. odległość od Opoczna to sprawa drugorzędna. fachowość usługi podstawa.